A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

7-en a 7-ről - Mi a különbség 1300 menekült és 1300 oltalmazott között?

via Népszava Online

2018. január 27. 12:07 | 0 hozzászólás

Pontosan annyi, mint Németh Szilárd és Németh Szilárd között. Orbán és Orbánt persze már nem mernék mondani, mert ha sorba állítanánk az elmúlt harminc év Orbánjait, nehéz lenne köztük rendet tartani, nehogy egymásnak essenek. Talán csak az, hogy az oltalmazottat menekítjük, a menekültet viszont nem oltalmazzuk

Arató András, Klubrádió

Most elmaradt a Horthy emlékmise, mert váratlanul épp úgy esett volna egybe a Holokauszt Nemzetközi Emléknapjával, mint olykor Hanuka és karácsony, vagy húsvét és hétfő. Egy ilyen inzultust joggal kért volna ki magának egy kicsit is öntudatos, derék mezei antiszemita, Dunyhás testvér például, hát még maga a fő fregatt kormányos, ha megéli. Annyit tehát mondhatok: húzz el onnan, ahol ezek oltalmaznak!

Avar János, újságíró

Pontosan annyi, mint Németh Szilárd és Németh Szilárd között. Orbán és Orbánt persze már nem mernék mondani, mert ha sorba állítanánk az elmúlt harminc év Orbánjait, nehéz lenne köztük rendet tartani, nehogy egymásnak essenek. Talán csak az, hogy az oltalmazottat menekítjük, a menekültet viszont nem oltalmazzuk.

Bolgár György, rádiós újságíró

Ami Orbán és Orbán között. Ahogy Karinthy írta: "azt álmodtam, hogy két macska voltam, és játszottam egymással." Két Orbán is játszik egymással, de főleg velünk.

Farkasházy Tivadar, Hócipő

A kérdés jó, csak nem szeretnék a Habony Művek beszállítója lenni. Mint amikor kitalálják, hogy felhozzák Szél Bernadettet Karácsony Gergely és Vona Gábor nyakára azzal, hogy rászabadítják a rezsibiztost. A távoltartás meg a 25 százalékos adó is bornírtság, de arra kiváló, hogy megint ne arról beszéljünk, hogyan döglünk meg hét évvel korábban, mint tőlünk nyugatra, meg hogy milyen remek dolgokat mondtak a srácok az okos-zseblámpás tüntetésen.

Tovább...


A cikk eredetije: 7-en a 7-ről - Mi a különbség 1300 menekült és 1300 oltalmazott között?


Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges