A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

24.HU.: Beköltözött a 2Rule az egykori Vico-székházba

via 24.hu

2018. augusztus 13. 11:43 | 0 hozzászólás

„…Mészáros nemcsak Fenyő, hanem a megölt vállalkozó ősellensége, az 1998-as gyilkosság ügyében meggyanúsított Gyárfás Tamás irodaházát is megszerezte.” Meg még mi mindent!

Mészáros Lőrinc sportruházati cége saját központot kapott: a 24.hu információi szerint a Magyar Sportmárka Zrt. a „Vico-székházként” ismert rózsadombi irodaház felső szintjeit foglalta el az elmúlt napokban.

A magyar futball világában két hónap alatt teret nyerő, az állami médiával különleges kapcsolatot ápoló cég 2017 végén még egyetlen alkalmazottal és mindössze 5 millió forint törzstőkével vegetált. A cég eddigi bejelentett címe a szintén Mészáros érdekeltségébe tartozó herceghalmi Talentis Zrt. irodája volt, de ott még a sportruházati cég nevét sem írták ki a többi Talentis-érdekeltségben működő vállalkozás mellé.

Az új székhely kiválasztása nem véletlen. A 20 éve meggyilkolt Fenyő János vállalkozó Vico-járól elhíresült irodaház az Appeninn Holding-részvények többségének felvásárlása után márciusban szintén Mészáros Lőrinc fennhatósága alá került.

Tovább...


A cikk eredetije: 24.HU.: Beköltözött a 2Rule az egykori Vico-székházba


Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges