A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

1991-ben Horn Gyula miatt léptem be az MSZP-be

via mszp.hu

2014. június 19. 20:12 | 4 hozzászólás

Horn Gyulára nem csak ma, hanem munkám során mindennap emlékszem, példaadó személyisége kötelez arra, hogy az ő baloldali ethoszának szellemében szervezzük ismét váltópárti erővé a Magyar Szocialista Pártot.

Horn Gyula családja és a Magyar Szocialista Párt közösen ápolja Horn Gyula emlékét. Ezért áll Horn Gyula szobra az MSZP Jókai utcai székházában, ezért neveztünk el termet a párt országos központjában.

Kegyeletünk és emlékezésünk jele, hogy az MSZP politikusainak kezdeményezésére neveztek el termet Horn Gyuláról az Európai Parlamentben.

Horn Gyula emlékének megőrzése okán állít szobrot az MSZP vezetésű XIII. kerületi önkormányzat, amelyet július negyedikén, születésnapja előtti napon fel is avatunk.

Horn Gyula már a történelem része, számunkra mégis sokkal több, mint emlék: az, amit létrehozott és képviselt, ma is élő és követendő példa a Magyar Szocialista Párt számára.

Tóbiás József
megbízott frakcióvezető

 


A cikk eredetije: 1991-ben Horn Gyula miatt léptem be az MSZP-be


Hozzászólások

adamik_ képe

adamik_
4 éve

Kedve "potyka"! Ha rám bíznák , az MDF (béke poraira) vezetőit teljes vagyonelkobzással és a közügyektől 40 évre való eltiltással jutalmaznám. Hasonló jutalomba részesíteném az összes többi fehérgalléros csirkefogót , pártállástól függetlenül , akik részt vettek az ország vagyonának elkótyavetyélésében és az ország szempontjából igen hátrányos EU szerződések megkötésében. Pl. egy kivételével az összes cukorgyár bezárásában és lebontásában. Az egyetlen megmaradt cukorgyár az ország szükségletét sem képes kielégíteni.

A fent említett csirkefogóknak igen nagy szerencséjük van. Nincs lehetőségem ezeket a büntetéseket kiosztanom. A lakosság döntő többségének szemében viszont nem bűn ( sőt erény ) az ország kifosztása.

Amikor a kollaboránsok felakasztásáról írtam , te azonnal H. Gyulára gondoltál. Hát nem érdekes?

 

potyka képe

potyka
4 éve

ha minden fehér és fekete lenne...

mséld el mit érdemel az MDF az ipari export összeomlasztásáért, a kiskereskedelem privatizálásáért és a szabadkereskedelmi övezethez teljesen felkészületlen módon csatlakozásért...amit ugye se a csehek, se  szlovákok nem tettek meg.

meséld el te mit tettél volna horn helyében a fait accompli után, és hogy egészen pontosan mi az, amivel horn -mert gondolom rá gondolsz- mivel árulta a hazát - ui. mindent az mdf követett el és hrnnak hagyta a romokat. külön fejtsd ki szerinted kit  kellett volna éhenhalni hagyni.

azután meséld el, mit érdemel a fidesz azért, hogy az egész kereskedelmi mizériát hagyta kiteljesedni, és hogy szállas takarmány specialistává tárgyalta a magyar mezőgazdaságot.

adamik_ képe

adamik_
4 éve

Vannak országok  , ahol a megszállókat kiszolgáló kollaboránsokat rövid úton felakasztják . ( vagy agyonlövik )

Citoyen képe

Citoyen
4 éve

Hiába is próbálják érdemeit csorbítani folyamatosan...