A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Zsidóvédés Magyarországon

via Föld S. Péter blogja

2012. december 4. 12:09 | 1 hozzászólás

„Mi magyarok megvédjük zsidó honfitársainkat.” Ezt mondta hétfőn Orbán Viktor a parlamentben, és zsidó honfitársaink végre valahára fellélegezhettek: ha idáig voltak is aggályaik a megvédésüket illetően, azok most mind egy szálig el lettek oszlatva.

Most már csak azt kellene tudni, hogy honnan tudják a magyarok, vagy személy szerint Orbán Viktor, hogy ki az, akit adott esetben meg kell védeni. Mert megeshet, hogy a magyarok, vagy személy szerint Orbán Viktor véletlenül olyasvalakit védenek meg, akiről utóbb kiderül, hogy az illető nem zsidó, ily módon nem is szorult a magyarok és személy szerint Orbán Viktor védelmére.

Fölösleges pocsékolás az ilyen.

Egyébként meg, volt már ehhez hasonló, évekkel ezelőtt, amikor a labdarúgó szövetség futballistákat hívott be a cigányválogatottba. Néhányan közülük közölték, hogy nagyon szépen köszönik, részükről a megtiszteltetés, játszanának is szívesen, de, legnagyobb sajnálatukra, ők nem cigányok, így nem tehetnek eleget a megtisztelő felkérésnek.

Lehet, a nyilvántartással volt baj, porszem került a gépezetbe.

Persze, a miniszterelnöknek nyilván erre is van válasza, nem ma kezdte a szakmát, közel negyedszázada, hogy politikus, egész életében mást sem csinált, mint politizált, erre épült az egész egzisztenciája, nehogy már holmi zsidóvédés kifogjon rajta. Ennél nehezebb és összetettebb kérdést is bármikor képes kezelni a miniszterelnök, lám, az IMF-et is milyen szépen szívatta egy éven keresztül, pávatánc, meg magyar kártya, épp csak hogy meg nem védte őket.

Tovább...


A blogbejegyzés eredetije: Zsidóvédés Magyarországon


Hozzászólások

Katkarozi képe

Katkarozi
5 éve

Azt olvasta az Orbán a papírjáról, hogy mi magyarok megvédjük zsidó honfitársainkat! Na, ne! Egy: honnan tudja, hogy a sváb , a cigány mellett még zsidó vér is csörgedezik az ereimben? Ja meg egynegyed rész magyar vérem is van! Egyébként meg, ha valaki kereszténynek vallja magát, szerintem eleve zsidó, mert ugye Jézus is zsidó volt! Ha ebből indulok ki, akkor mindenki egy kicsit zsidó is! Vagy nem jó a következtetésem? Szerintem ez legalább úgy megállja a helyét, mint a félázsiai származás, a piros pötty a a csecsemők hátulján, meg a többi "okos" következtetés!

 Egyébiránt meg azt mondom, hogy ne akarjon bennünket a kormányfő, meg a többiek megvédeni, mert amit ők eddig "megvédtek" annak annyi volt! (nyugdíj, munkahely, stb)!

Nem kell itt senkit sem védeni, de mindenféleképpen  és azonnal tiltakozni és elhatárolódni kellene a nácizmus ellen és nem felolvasni, jóval később  holmi, értelmezhetetlen hülyeségeket egy fecniről!  A miniszterelnöknek csak arra kellett volna felhívni a figyelmet, hogy , minden magát MAGYARNAK valló embernek ( függetlenül attól, hogy bantu, vagy hottentotta) össze kell fogni a kirekesztés, megbélyegzés ellen!