A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Van másik

via Gépnarancs

2012. április 7. 09:59 | 1 hozzászólás

Hírlik, hogy Kövér László nem vállalja a Köztársasági Elnöki kinevezést. Mert hogy van szerinte nála jobb jelölt is.

Smittpaja után mondja ő ezt. Az ember esze megáll.

Merthogy, ugye, mi van: adva van a Nemzet Palibácsija, ez az előbb olimpiai bajnok, utóbb inkább saját jól felfogott szarembersége okán kommunista káder, aki magyarul helyesen írni nem tud, hülyeségeket beszélni díszmagyarban, össze-vissza hazudozni, vetésforgóban hatalmat kiszolgálni viszont de. Ennek következtében darab ideig rajta röhög az egész ország, míg végre ki nem nevezik legmagasabb közjogi méltóságnak. Mivel ezzel fejezi ki a Nemzet Egységét, gondolom.

Eddig rendben is volnánk: helyesen írni a magyarok 95% nem tud, hülyéket beszélni, hazudni ellenben hogyne. Nem beszélve a díszmagyarról. A történet eddig kerek: Őfőméltósága úgy döntött, hogy a köztársasági elnök legyen egy pojáca, tehát a köztársasági elnök egy pojáca lesz, természetesen. Ám nem ússzuk meg ennyivel: a jelek szerint nevezett pojáca sok-sok éve lefordíttatott a droidjaival egy rakás érdekes dolgot, amik tökéletesen olyanok, mintha ő maga írta volna őket – leszámítva persze, hogy nem (pont) ő maga írta őket. De hát a véletlenek, meg a sors különös szeszélye: simán írhatta volna ő is, most ezen már tényleg ne akadjunk fenn. Ezeket aztán tizenkét perc munka igénybevételének segítségével beletette egy mappába, majd további hat perc alatt gyorsan-gyorsan megkérte a legközelebb eső gépírónő Gizikét, hogy ugyan gépelné le, és írná rá az elejére, hogy schmittpál, eská. És ha ezzel megvolt, küldje be a Testnevelési Főiskolára, ahol már nagyon várják, olyannyira, hogy komoly elvonási tüneteik vannak. (Igen, segget nyalni szenvedélyesen is lehet. Sőt, másképp nem is érdemes.)....


A blogbejegyzés eredetije: Van másik


Hozzászólások

vasi20 képe

vasi20
6 éve

Természetesen az értelmes amber nem azt nézi,hogy mit mondtak,hanem azt,hogy ki mondta.Tudjuk ez nagy igazság amikor egy méltatlan ember valamit rosszat mond,vagy a véleménye sért .Erre általában nem is reagál az okos ember.Csakhogy  ha történetesen ez az ember aki sértő,és demokrácia ellenes mgnyilvánuást tesz, az a megbízott Közrásasági Elnök,akkor a mondása mellett nem szabad szó nélkül elmenni.Mert mit is mondott Kövér László? "Nyikhaj, senkiházi, utolsó tollforgató terroristák"-nak nevezi az újságírókat akiket okol Schmitt Pál megbutatásáért,és tesz olyan kijelentést,hogy az MSZP-nek nem is kéne a parlamentben lennie,emellett nem lehet szó nélkül elmenni.Szerintem ez olyan kijelentés külön külön is amiért Kövérnek azonnal le kéne mondani.Ha meg együtt nézzük a két mondását,meg pláne. Hisz hangsúlyozom nem akárki mondta,hanem a Magyar Köztársaság Elnöke.Még akkor is ha csak ideiglenesen. neki az lenne a dolga,hogy örködjön a demokrácia felett.Ehelyett megkérdőjelezi az MSZP jelenlétét a parlamentben, akik a választók akaratából vannak ott.Ez bűnhödést kíván még akkor is ha tudjuk,hogy Kövér László egy modortaln bunkó,és már kötelet is emlegetett szintén azoknak akik nem értenek egyet vele,illetve a Fidesz által folytatott politkával.Szerintem Áder János is alkalmatlan a Köztársasági Elnök feladatára,-mert pártkatona-de az szerencse,hogy végül is nem Kövér László lett,az Elnök.