A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Választási csalást szervez a Fidesz egy pincében?

via Egyenlítő blog

2014. március 4. 09:52 | 6 hozzászólás

Az Egyenlítő TV blog exkluzív információkat kapott egy – állítása szerint – választási csalásba bevonni próbált álláskeresőtől.

A blogunknak névtelenül nyilatkozó úr beszámolója szerint az I. kerületi fideszes önkormányzathoz köthető személyek és más, adminisztratív munkát vállaló álláskeresők a Hunyadi János utca 9. szám alatti Gong Restaurant pincehelyiségében határon túli magyar választók adatait írják át listákról és adatbázisokból „formanyomtatványokra”.

Informátorunk szerint a munkáltatót csak hosszas unszolásra nevezte meg a folyamatot irányító hölgy és az étterembe telepített „rendszergazda”: állításuk szerint a „győztes pártnak”, a Fidesznek kell dolgozni. A munkáért állítólag készpénzben fizetnek, és a megbízás csak ma éjfélig tart.

A hír hallatán az Egyenlítő TV munkatársai kiszálltak az étteremhez. Először felhívtuk a honlapon jelzett számon a helyet. Telefonon egy férfi jelentkezett, aki azt felelte kérdésünkre, hogy „még folyik az adatrögzítés, de az éttermet be kellett zárniuk”. És valóban: a Gong „rendezvénye” hirtelen zártkörű lett.

Ezt követően nem sokkal megjelent az étteremnél több különböző autó is, amelyekbe nagy mennyiségű iratot helyeztek el az „adminisztrátorok”. Kollégáink a helyszínen folytatják az étterem környékének megfigyelését, illetve kérdésekkel fordultunk az ügyben az I. kerületi önkormányzat jegyzőjéhez.


A blogbejegyzés eredetije: Választási csalást szervez a Fidesz egy pincében?


Hozzászólások

plalyA képe

plalyA
5 éve

Nem azért, de most igazándiból a Victorb nick társunkkal értek egyet.

Ennyire outsiderek nem lehetnek, hogy ekkora blődségbe bele menjenek.

Ha igen akkor megérdemlik, hogy veszítsenek.

 Mert aki ekkora öngólra képes az arra is képes hogy egy viszonylag kényelmes pozícióból veszítsen.

 Tehát ezzel a baloldalnak igazán nem kell foglalkoznia- főleg ha kiderül hogy megint egy blama az egész.

Amiben nem értek egyet az a következő. Nem gondolom, hogy a 2/3-ad meglenne a FIDESZ_KDNP konstrukciónak. Azt gondolom, hogy ha meg is nyeri a választásokat - amire megvan az esélye Akkor éppen hogy fogja megnyerni. Azt is gondolom, hogy válaszút elé fog kerülni a FIDESZ. Vagy a Jobbikkal lép koalícióra, vagy nagykoalíciót képzel el.

Mindkettőnek megvan az esélye, de a veszélye is.

A Jobbik esetében a legkínosabb tárcákat azonnal lepasszolja a Jobbiknak a FIDESZ,  amibe természetesen beletörik a bicskája a Jobbiknak( például a Belügyminiszterségbe. Azt nem teheti a Jobbik, amit szeretne tenni, mert csak koalíciós partner- tehát nem tudja megvalósítani az elképzelését azaz vesztessé válik.)

a másik út a nagykoalíció- az Együt pártszövetség abban a pillanatban feloszlik, amint erről szó lesz azaz megint választási lehetősége lesz a FIDESZ-nek, hogy a feloszlott társaság közül kivel lép koalícióra. Itt már sok érdekes lehetőség van- viszont egyik sem igazán ütőképes.

 

Én azt gondolom ezzel a hírrel most kár foglalkozni és nem is kell bedőlni ilyen provokatív  álhíreknek. Várjuk meg a vizsgálat eredményét és ha valós, akkor lehet kérdőre vonni az illetékest.

 I remember at Baja.

lilla- képe

lilla-
5 éve

http://www.valasztas.hu

 

bizony a sok jelölt nem tudni kinek kedvez

melyik a fegyelmezettebb, mert a 8 országos lista

fidesz, jobbik,lmp, E2014

A haza nem eladó, a Nép éredekéért, a Sportos egészséges Magyarországért , a munkáspárt közül nem tudni kit s miért erősít vagy gyengít

a szétszavazás lehetősége meg attól függ, hogy mekkora a kormányváltó hangulat

www.valasztas.hu  innen sok kiolvasható, de mégtöbb minden meg nem!

victorb képe

victorb
5 éve

Szerény véleményem az, hogy csalni az akar, aki csalás nélkül nem nyerhetne. A dolgok jelenlegi állása szerint a Fidesz-KDMP játszva, minden csalás nélül meg fogja nyerni a választást. Tehát, legfeljebb azért jöhetne szóba a csalás, hogy ne 2/3-uk, hanem 3/4-ük legyen. Megint a kérdés: kinek áll érdekében? És kinek áll érdekében ezt a hírt lehozni?

Kataaa képe

Kataaa
5 éve

Nagyon akarnak újabb  négy évet, ezért minden eszközt  bevetnek...

Szudoczky képe

Szudoczky
5 éve

Az előbbi hozzászólásom folytatása: Becstelen brigantik.

Szudoczky képe

Szudoczky
5 éve

Azonnal feljelentést kell tenni, hogy ne kenhessék el az ügyet! Ez várható volt a külhoniak "könnyített" szavázásának törvénybe foglalása óta. Ez lehet a Fidesz mentőkötele, arra az esetre, ha a szavazás végeredménye szoros lenne. Nem szabad kivizsgálatlanul hagyni! Könyörgöm, ne hagyjuk!!!!