Szerkesztők ajánlják Valamiért valamit
A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Üzenjük Kövér Lászlónak, Magyarország nem keresztény ország!

via Kettős Mérce

2016. július 9. 11:23 | 3 hozzászólás

És muszlim sem. Magyarország egy világi ország, ahol élnek muszlimok, zsidók, buddhisták, keresztények, ateisták, agnosztikusok, vallástalanok. És ez így van jól, mert ez egy közösség, és egy közösségnek szüksége van minden tisztességes emberre, hogy erősebb legyen. A tisztességet pedig nem az határozza meg, kinek mi a vallása.

Egy valamire nincs szüksége ennek az országnak. Uszítókra.

Márpedig aki egy teljesen értelmetlen, csak és kizárólag gyűlöletkeltésre alkalmas kérdést tesz fel, amely nem az emberre kíváncsi, annak értékeire, méltóságára, törekvéseire, hanem a sötét középkor vallásháborúit idézi fel, az nem tisztességes, az uszító. Ilyen Kövér László is, aki tegnap ezt az eldöntendő kérdést tette fel:

“Ez a kérdés, válasszatok, rabok legyünk vagy szabadok, muszlimok vagy keresztények, mit akartok?”

Kövér ehhez a Petőfi teljes életművét meghazudtoló átirathoz hozzátette még azt is, hogy Magyarország "Istentől adott szállásterületünk". Azért örülhetünk, hogy ezt hozzátette, mert láthatjuk, mennyire nincs köze ennek az embernek a kereszténységhez, és hogy használja fel a magyarságot, a kereszténységet saját politikai céljaira.

Hiszen egyetlen egy keresztény vallás se tartalmaz olyan iratokat, amely szerint Magyarország Isten által lenne a magyaroknak adva, a szállásterület kifejezés pedig igazából egy pogány hitvilághoz kapcsolódik.

Kövérrel szemben minket, keresztényeket, ateistákat, zsidókat, vallástalanokat, és mindenkit, aki ebben az országban él, egy dolognak kell egyesítenie: hogy békében akarunk élni egymás mellett. És az olyan uszítókat, akik bármelyik polgártársunkat hazaárulónak, vagy vallása alapján nem ide valónak bélyegzik, egyszerűen ki kell vetni a közösségből.

Magyarország pont ezért nem keresztény ország, és remélhetőleg nem is lesz. Mert Magyarország akkor erős, és mi akkor tudjuk legjobban érezni benne magunkat, ha senkié sem lesz. Ha nem próbálja egyetlen politikai erő, közösség, vallás sem kisajátítani saját magának az országot.

Szerencsére a keresztények ezt nem is próbálják meg, csak a magát politikai okokból kereszténynek maszkírozó Kövér László. És szerencsére az idő egyszer majd rajta is túllép, ahogy az országot romboló nézetein is.

Tovább...


A blogbejegyzés eredetije: Üzenjük Kövér Lászlónak, Magyarország nem keresztény ország!


Hozzászólások

katicabogar képe

katicabogar
2 éve

Még, hogy pártszintű! Kormányszintű is :(

csejoska képe

csejoska
2 éve

Amennyiben ezek a kijelentések a sarki kocsmában egy  műveletlen, de kellően borgőzös mélymagyar érzelmű polgártársunk száját hagyják el legfeljebb  megborzongunk , se semmi esetre sem újsághir.

DE !!! 

Sajnos szinte a regnáló rezsim nézeteit tükrözik vissza !! És most kérdezem, mennyire képzett "politikailag" ez a Kövér, hogy:

- ha  valahol megszólal, az nem az ő személyes megnyilvánulása, hanem  pártszintű kijelentésnek minősül

- amennyiben ez "mégsem volna az" akkor milyen pol.kultúrkörben mozog az emberke, hogy nem képes felfogni az ő kinyilatkozásait a világ mégis az előbbiek szerint minősiti. (Avagy mégsem alkalmas erre a posztra?)

 

Kövér szerint választanunk kell!

Én már választottam: a Magyar Köztársaságban akarok élni, és nem egy álkeresztény Magyarországon, ahol ilyen alakok mint Kövér közjogi méltóságok lehetnek, ahol nem a lopás a csalás az erény!