A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Újabb sorosista összeesküvést leplezett le a Magyar Hírlap

via Mérce

2018. február 16. 12:29 | 0 hozzászólás

„Amint derék szerzőnk is elismeri, magát a levelet az összeesküvő szervezet, rendkívül fondorlatos módon, a honlapján (!) tette közzé.”

Lassan nem telhet el nap anélkül, hogy pártunk és államunk éberen őrködő szemei és fülei ne lepleznének le egy újabb sorosista összeesküvést. “Már az ENSZ-et is Magyarországra uszítaná a Soros-féle Liberties” – harsog a Magyar Hírlap február 12-ki címlapjának negyedét betöltő szalagcím.

A cím alapján az ember legalábbis arra számítana, hogy a tengerből kiugráló sorosista migráncs békaemberek behatoltak az ENSZ-palotába, ahol magyar zászlókat égettek el. Erről azonban szó sincsen. Amit a cikk szerzőjének, Kacsoh Dánielnek sikerült kiderítenie, az nem más, mint hogy egy európai jogvédő szervezet levelet küldött az Európai Parlament képviselőinek, hogy arra figyelmeztesse őket egy tematikus ülés előtt, hogy melyik országokban akarják ellehetetleníteni a civil szervezetek munkáját. Rendkívül meglepő módon Magyarország is ezek közt volt. Az is nagyon meglepő, hogy az egyébként egyáltalán nem csak Soros által támogatott jogvédő szervezet, a Liberties igazgatója egy magyar jogvédő szervezet, a TASZ volt elnöke. Jogvédőből jogvédő, nagyon gyanús!

Tovább...


A blogbejegyzés eredetije: Újabb sorosista összeesküvést leplezett le a Magyar Hírlap


Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges