A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Új magyar letelepedési programot hirdet az üzletember, aki a kötvényprogramban is...

via !!444!!!

2018. május 16. 11:37 | 0 hozzászólás

Ez az a program, ami, ugye, nincs.

A letelepedésikötvény-program lezárása óta ez „a legjobb ár-értékű arányú” program, írja a konstrukciót hirdető hongkongi cég. A vállalkozás tulajdonosa Lian Wang kínai üzletember, aki részt vett a tavaly felfüggesztett kötvényprogramban is. Az új programot ingatlanbefektetési bevándorlásnak hívják, és 25 millió forintnyi ingatlanbefektetés és 50 ezer eurós (15,7 millió forintos) ügyintézési díj ellenében kínál magyarországi tartózkodási engedélyt.

Bár a magyar kormány eddig semmit nem közölt egy új bevándorlási program indulásáról, a hongkongi cég szerint a Bevándorlási és Menekültügyi Hivatallal folytatott tárgyalások garantálják a projekt működését. A Bevándorlási Hivatal azonban azt írta a Direkt36-nak, hogy nem áll kapcsolatban a programot reklámozó céggel, nem kötött megállapodást és nem vállalt garanciát, illetve egyeztetést sem folytattak a társasággal. Wang cége nem reagált a megkeresésünkre.

Az új programról már hónapok óta beszélnek a piacon, mondták a Direkt36-nak olyan ügyvédek, akik külföldiek magyarországi letelepedésével foglalkoznak. A konstrukció ugyanazt a törvényi lehetőséget használja ki, amelyre korábban a letelepedésikötvény-program is épült.

Tovább...


A blogbejegyzés eredetije: Új magyar letelepedési programot hirdet az üzletember, aki a kötvényprogramban is...


Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges