A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

A tomboló elmebaj elől nincs menekvés

via Kolozsvári Szalonna

2017. november 17. 10:59 | 0 hozzászólás

Hát igen, a kecskék is a sivatagi rókákkal és a vidrákkal egy családba tartoznak nálam (ezt az elfajzást még nem üldözik egyelőre hatóságilag), meg péntek is van, meg fekete péntek is, úgyhogy egy szavam nem lehet. Egyébként lesznek szavaim, ha már kötelességtudóan feltámadtam vadhajnalok hajnalán. Amikor is ünnepélyesen szépjóreggelt kívánnék hűséges olvasóimnak!

Mindenki nyugoggyék meg, akit nyugtalanság gyötört arra nézvést, hogy mi lesz, ha Gyuribácsi visszaadja lelkét a teremtőjének. Úgy tűnik, hogy a kormány és az ő serényen lefetyelő holdudvara feltalálta a poszt-Soros világot és az egész életünket továbbra is megszomorító mantrát. Az van, hogy Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ (ez is valami álcivil közpénztemető) igazgatója a Kossuth rádió 180 perc című műsorában tegnap arról fecserészett, hogy Soros Györgynél nagyobb veszély is leselkedik ránk ebben a földi paradicsomban. Azt most hagyjuk, hogy ehhez a jelenkori világpolitika színpadának egyik legkreténebb/legkártékonyabb figuráját, Nigel Farage-t idézte meg, aki szintén szenved a sorositisz nevű betegségben, jó, ha tudjuk:

Soros György karrierje, pályafutása a biológiai törvényszerűségek szerint valamikor véget fog érni, viszont a nyílt társadalom nemzetállamokra roppantul veszélyes ideológiája őt nyilvánvalóan túl fogja élni.

Mondjuk, Schmidt Mária se szokott ezen a színvonalon felülemelkedni, szóval Szánthó kolléga határozottan megugrotta azt, amiért fizetik. Az külön vicces, amikor a kormány ánuszrózsáját kényeztető nagyon civil és nagyon független kitartottak civilnek álcázott nemzetközi NGO-hálózatokról pofáznak rendületlenül. Meg erről: attól, hogy valamit civilnek hívnak, attól az még egyáltalán nem független vagy semleges, hanem igenis egy nagyon egyértelmű érték- és érdektételezés van mögötte. Mondjuk, igazuk is van, mert az Alapjogokért Központ (a CÖF-ről inkább most ne is beszéljünk) abszolút nem álcázza magát. Ők frankón a kormány seggét nyalják, és tök egyértelmű, merre van az arra. Amivel nekem semmi bajom nem lenne, ha nem óbégatnának állandóan másokról. Dehát az önkritika – mint tudjuk – nem annyira finom.

Tovább...


A blogbejegyzés eredetije: A tomboló elmebaj elől nincs menekvés


Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges