A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

TGM: Szélsőjobboldali kormány Bécsben

via HVG

2017. december 19. 11:19 | 1 hozzászólás

A kancellárnak kinevezett ifjú bájgúnár nem tett egyebet, csak elcsórta a, hm, néppártosodó neofasiszták fő mondanivalóját, az iszlám veszélyt. Vélemény.

Nehéz olyan fejleményekről politikai kommentárt vagy publicisztikát vagy effélét írni, amelyek – a magyar nyelvű sajtó rejtélyes közönye (vagy pénzhiánya vagy a németnyelv-tudás visszaesése vagy a szakszerűtlen szerkesztés) miatt – nem eléggé ismertek. Az ausztriai kormányváltás jellegének a megítélése négy-öt magyarországi külpolitikai újságírótól függ, akik közül már csak egyetlen személy foglalkozik rendszeresen Ausztriával.

Szomszédaink közélete (Budapesten és vidékén) terra incognita, egyetlen idegen ország van, amely hazánkban őszinte érdeklődést ébreszt: az Egyesült Államok. Kelet-Európáról és Közép-Európáról csak néhány ködös, ám makacsul ismételgetett közhely van forgalomban. Néhány szakemberen meg közvetlen érdekelten kívül szinte senki nem tudja, hogy olyan velünk határos államokkal, mint Horvátország vagy Szlovénia, mi a fene van.

Tovább...


A blogbejegyzés eredetije: TGM: Szélsőjobboldali kormány Bécsben


Hozzászólások


adam_ik
11 hónapja

" . . . a kancellár . . . elcsórta a, hm, néppártosodó neofasiszták fő mondanivalóját . . . " Nem csórta el , egyetért vele. És még nagyon sokan egyetértenek vele, és egyre többen lesznek. Kérjük tudomásul venni.