A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Semjén Zsolt attól tart, hogy elvesztené a normalitását, ha lemondana a vadászatokról

via !!444!!!

2018. június 18. 11:57 | 0 hozzászólás

Semjén: „Az egész politikát addig csinálom, amíg az ember normális lehet”. Szólni kéne neki, hogy ez már rég nincs így. Még nagyobb baj: az ő politizálásukba mindenki más is beleőrül, ha még bele nem halt.

Vasárnap az Echo Tévén Bayer Zsolt a tőle megszokott alapossággal faggatta ki Semjén Zsoltot a kanadai vadászatairól, amiket a KDNP elnöke szintén nem tüntetett fel a vagyonnyilatkozatában, pedig nem ő állta a milliós költségeket. A miniszterelnök-helyettes arra panaszkodott, hogy csak egy töredékét tudja elfogadni azoknak a külföldi vadászatoknak, amikre meghívják, mert időbelileg annyira leterhelt és korlátozott

Az év magánembere

Semjén szerint ezért nem kell feltüntetnie a vagyonnyilatkozatában a több milliós vadászatokat, amiket ajándékba kapott, mert nem a képviselői megbízatásával összefüggésben kapta őket. „Tehát maga a vagyonnyilatkozat zárja ki, hogy oda beírja az ember” - tette hozzá. Ez az érv valahogy nem került elő, amikor két éve a nemzetközi vadászlobbi az év törvényhozójának választotta Las Vegasban. Akkor nem védekezett azzal, hogy a vadászatok nincsenek összefüggésben a munkájával.

Tovább...


A blogbejegyzés eredetije: Semjén Zsolt attól tart, hogy elvesztené a normalitását, ha lemondana a vadászatokról


Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges