A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Politikai utasításra seggfejkedő, a munkájukból, az igazságból csúfot űző, lekenyerezhető senkik

via Kolozsvári Szalonna

2017. november 15. 11:28 | 0 hozzászólás

Jó, láttam, hogy a kolléga is valami hasonló szőrös állatot pakolt az esti posztba, de azért ez nem gyönyörű? De. Olyannyira, hogy pont jó lesz szerda reggelre, amikor is a tegnap elengedett fonál megmarkolásának (mondhatnék fostalicskát is) és tovább gömbölygetésének megtisztelő feladata rám hárult. Szépjóreggelt mindenkinek november közepén! Raklapnyi jó hírem van, minek tartanám magamban?

Elsősorban tök király, hogy a miniszterelnök úrnak nem kellett idegösszeroppanást kapnia a Groupama Arénában, mert a magyar válogatott 1-0-ra legyőzte Costa Rica csapatát. Az is igaz, hogy ők ott lesznek a vébén, ahol mi nem. Idén három győzelem, hat vereség a csapat mérlege, de ez most nem számít. Majd egyszercsak jó lesz ez.

Másodsorban állapítsuk meg, hogy sem Orbán, sem a morcos – mindenkit, aki nem a Fidesz, azonos odaadással gyűlölő – Kövér házmester nem indul egyéni jelöltként a választáson. Miután jól meglepődtünk, tegyük hozzá, hogy ezt minden ifjú titánok legnagyobb jogász-zsenijétől, a Fidesz újdonsült frakcióvezetőjétől tudjuk, aki az InfoRádióban mesélt arról, hogy a választási kampány széttrollkodja a munkát, vagyis azt, amit ők egymást közt annak neveznek. Úgyhogy az országgyűlés tavaszi ülésszaka nyúlfarknyi lesz és az sem az érdemi törvényhozásról fog szólni. Mondjuk az erős túlzás, hogy erről szólt volna bármikor is, de alapvetően jobb dolog nemigen történhet ezzel az országgal, mint hogy a Fidesznek nincs lehetősége a tegnap a budin összefércelt javaslatait érdemi törvényhozás címen áttolni a szavazógépezeten. Majd december elején kell majd megint meglepődni, amikor az állampárt országos választmánya (úgy értem, Orbán egyszemélyben) rábólint arra, hogy ki indulhat hol, és ki hányadik helyre fér a listára. Jó, ígérem, majd jól lefosom a bokámat.

Tovább...


A blogbejegyzés eredetije: Politikai utasításra seggfejkedő, a munkájukból, az igazságból csúfot űző, lekenyerezhető senkik


Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges