Szerkesztők ajánlják Valamiért valamit
A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Ordas eszmék térnyerése, avagy a Fidesz receptjével választást nyerni Európában

via Kolozsvári Szalonna

2017. október 16. 10:20 | 1 hozzászólás

Az az igazság, hogy a hétfő reggel van érzés szemléltetésére alkalmasabb fotót nem találtam, úgyhogy ez a helyzet, így érzem magam. Mint a fent látható kutyu. Magánügyileg. Nem magánügyileg mindenkinek elviselhető jóreggelt kívánok október 16-án, hétfőn.

Valaki nyert a lottón? Akkor jó, mert én se. De legalább jó meleg lesz, nem lehet egy szavunk se a vénasszonyok nyarára. Többfelé akár 24-25 fok is lehet (nem bent a lakásban, hanem a természet lágy ölében benne), ami – lássuk be – októberben nem annyira magától értetődő. Mármint hogy ősszel nyár van. Viszont ahhoz képest, hol élünk mi, nehogy már az időjárás kövesse a hagyományokat. Nem mintha nem örülnék a kellemes időnek, de akkor is. Túltárgyaltam.

A hétvége egyik legfontosabb történése – azon kívül, hogy a kutya nem jár a milliárdos stadionokba szar magyar focit nézni, és ezt már a futballmániás magyar miniszterelnök  és elvetélt focista kedvenc lapja is szóvá tette – a szomszédos Ausztriához kapcsolódik, ahol előrehozott választásokat tartottak. A Fidesz, valamint a barnanyelvű propaganda-kontingens már napok óta azon köszörülte a nyelvét, hogy nagy eséllyel véget ért a nagykoalíció korszaka, miután a büdösbaloldali szociáldemokrata SPÖ a harmadik helyen végzett. Hatalmas nagy gratulációt nyomtak minden felületen Sebastian Kurznak meg az újrafazonírozott konzervatív Osztrák Néppártnak, és természetesen alig titkolt örömmel nyugtázták, hogy az exit-pollok a második helyre a bevándorlásellenes, populista Osztrák Szabadságpártot (FPÖ) várták. Aztán kiderült, hogy nem, nem, mégiscsak a szocdemek végeztek a második helyen, szélsőjobbos fanatikuséknak nem jött össze a bravúr, a Zöldek viszont kiesnek a parlamentből.

Tovább...


A blogbejegyzés eredetije: Ordas eszmék térnyerése, avagy a Fidesz receptjével választást nyerni Európában


Hozzászólások

Kataaa képe

Kataaa
1 éve

Valami  elkezdődött  Európában és ez alól Magyarország sem kivétel. Kérdés ki kivel?