A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Orbán válaszolt arra, hogy még mindig 56-os hősnek tartja-e Dózsa Lászlót

via !!444!!!

2019. január 12. 13:26 | 0 hozzászólás

Havasitól pénteken megérkezett a válasz: „A tudomány – mindenki, így a miniszterelnök által is figyelembe veendő – sajátossága, hogy későbbi kutatások eredményei új, más megvilágításba helyezhetik a múlt egyes történéseit.”

A csütörtöki Kormányinfón hosszú évek után végre újra feltehettünk néhány kérdést a miniszterelnöknek, de az utolsó, negyedik kérdésemet már nem hagyta elmondani Kovács Zoltán, a Miniszterelnöki Kabinetiroda nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkára.

Azzal kapcsolatban érdeklődtem volna, hogy Orbán a 2017. október 23-i ünnepi beszédében Dózsa László rendezőt Nagy Imrével és Mindszenty Józseffel egy mondatban említette az 56-os hősök között. Azóta ugyanis szakértők is azt mondták, és a bíróság is úgy ítélte meg, hogy Dózsa valótlanságot állított, amikor azt mondta, ő látható a híres fotón, ezzel megdőlt az egyetlen bizonyítéka az 56-os szerepére. (Nem ez volt az egyetlen hazugsága.) Schmidt Máriáék – akiknek bocsánatot kellett kérniük a Pruck családtól – végül eltüntettek minden nyomot.

Tovább...


A blogbejegyzés eredetije: Orbán válaszolt arra, hogy még mindig 56-os hősnek tartja-e Dózsa Lászlót


Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges