A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Nem hőbörögni kell, hanem beosztani azt, ami van

via Kolozsvári Szalonna

2017. november 13. 12:09 | 0 hozzászólás

Sajnálom, nem tehetek róla, ezt az állatot (pláne kettőt) nem bírom megunni. Igaz, hogy újabban a sivatagi róka rovására megy, de ami késik, az későb lesz.

Úgyhogy ha már hétfő reggel van megint (ha van valami, amit utálok…), legalább egy kicsit dobjam fel. Szóvalhogy szép jó reggelt kívánok mindenkinek egy tömény verbális mocsokba fulladt kongresszusi vasárnap után, amikor is annyi hihetetlen baromságot összehordtak a Fidesz kisebb és nagyobb ágyúi, hogy nagy bizonyossággal kijelenthető, a kormánynak és az államnak pártját trollok lakják, nem politikusok.

A magam részéről nem is óhajtok a kretén nagyotmondásokkal foglalkozni, pedig muníció van bőven az ezeréves múltban és jövőben, ehelyett azt javaslom, ragadjunk a földhöz, mert ott vannak csak igazán odabaszós sztorik. Aki emlékszik – gondolom, sokan vagyunk ilyenek – a hospice ház hiányzó 50 millió forintja körüli kisebb botrányra (ha nagyobb botrány lett volna, akkor a nagyotmondás nagymesterei legalább egy kicsit elszégyellték volna magukat, és futotta volna emberi megnyilvánulásokra), annak itt van Ónodi-Szűcs Zoltán államtitkár kijózanító eszmefuttatása.

Tovább...


A blogbejegyzés eredetije: Nem hőbörögni kell, hanem beosztani azt, ami van


Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges