Szerkesztők ajánlják Meghalt Baló György
A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Mi történt a fideszes pinceétteremben? (Újabb tények!)

via Egyenlítő blog

2014. március 5. 09:34 | 2 hozzászólás

Bár tegnapi cikkünk nem okozott országos felzúdulást a médiában, nem tartott róla sajtótájékoztatót a Fidesz vagy a legfőbb ügyészség, ez mégsem vette el a kedvünket attól, hogy tovább szaglásszunk az I. kerületi Gong étterem körül.

Mint arról tegnap beszámoltunk, a Gong étteremben több tucatnyi adminisztratív munkára jelentkező, készpénzben fizetett önkéntes dolgozott éjszakába nyúlóan. Belsős informátorunk szerint ő addig figyelte meg a választási csalás gyanúját felvető tevékenységet, amíg nem közölték vele, hogy különféle adatbázisokból kell formanyomtatványra felvezetnie határon túli választók adatait, mindezt a „győztes pártnak”, a Fidesznek.

Az Egyenlítő több munkatársával kiszálltunk tegnap az I. kerület Hunyadi utca 9.-hez, ahol fotókat készítettünk arról, ahogy több autóba – de a legnagyobb sietséggel egy fehér Skodába – mappákat pakol be a helyszínről távozó hölgy. Ekkor már a rendezvény hirtelen „zártkörű” lett, így nem mehettünk be. Az étterem egyik munkatársa telefonon elismerte, hogy „sebtében” be kellett zárniuk a vendéglátóhelyet. A beismerésre azért került sor, mert a UPC munkatársának hívását várta. (Szemtanúnk egyébként a Gong étteremben sok számítógépet és adatbázisokat kezelő férfiakat látott, akik a választói adatok böngészése közben lázas telefonokat folytattak, és egy nevesített rendszergazda felügyelete alatt dolgoztak.)

Ma megszerzett új információink:

- A Starlife egy cseh cég, amelynek magyar leányvállalata egy tipikus MLM-rendszerben működő vállalkozás.

- A magyar franchise vezetője a cseh tulaj, Robert ZMĚLÍK, aki 1992-ben a tízpróba olimpiai bajnoka volt.

- Az étteremnél egész nap iratokat mozgató Starlife-autó egy bizonyos G. Katalinhoz tartozik, az autó cseh rendszámának végződése pedig ...5088

- Miközben a magyar leányvállalat papíron csődközeli állapotban van, addig a cég logójával több, mint 100 autó fut Magyarországon, cseh rendszámmal.

- Egy olvasónk szerint a hölgy a XVIII. kerületi Kölcsey utcában, egy kertes házban lakik.

- Munkatársaink és olvasóink több Starlife-autót fotóztak le a városban, de ezt a járművet eddig csak az étteremnél kaptuk lencsevégre.

- A Gong étterem tulajdonosa, Bakonyi Nándor, egykori magyar bajnok ökölvívó, aki a Fidesz védelmében élt már beadvánnyal egy korábbi választáson az I. kerületben.

- A Google emlékezete szerint Bakonyi Nándor korábban hirdetett az I. kerületben dohányboltnak alkalmas üzlethelyiséget


A blogbejegyzés eredetije: Mi történt a fideszes pinceétteremben? (Újabb tények!)


Hozzászólások

katiicabogar képe

katiicabogar
5 éve

Nem is értem, miért nincs ennek nagyobb sajtóvisszhangja :(

Szudoczky képe

Szudoczky
5 éve

Könyörgöm, szerzett valaki valamilyen ott készült iratot, ami megalapozhat egy feljelentést? Meg kell kérdezni egy választási szakértőt, hogy mi a teendő? Csak ne sokáig hezitáljunk, mert eltűntetnek minden bizonyítékot!