A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Megjött a bérkülönbözet: 2 forint többletet vihet haza az ápoló

via !!444!!!

2018. február 21. 13:18 | 1 hozzászólás

Múlt héten részletesen írtunk arról, hogy hiába hajtott végre két hónap alatt másodjára látványos béremelést a kormány, az egészségügyi dolgozók egy része továbbra sem kap kézhez több pénzt mint előtte.

Decemberben 12 százalékos emelés ért helyenként nullát, de a januári 8 százalék sem mindenkinél realizálódott. Haszán Zoltán cikkéből kiderül, hogy és miért nem jön ki mindenkinél a matek. 

 

Most a Hír TV Online egyik olvasója juttatott el a laphoz egy képet, ami azt mutatja, hogy a 10 hónappal előre hozott, 8 százalékos egészségügyi szakdolgozói béremelés valahogy nem érte még utol az Uzsoki Utcai Kórházban dolgozó ápolóat. Balog Zoltán januárban azt nyilakozta:  

"A bérkülönbözetet, az emelés összegét egy külön utalással fogják megkapni február 20-án. És aztán márciusban már, és attól kezdve – természetesen a következő béremelésig – folyamatosan kapják az emelt bérüket."

A képen látható, hogy az ápoló megkapta a bérkülönbözetet. Két forintot. Ha minden jól megy, ennyivel többet vihet haza márciustól minden hónapban.

Tovább...


A blogbejegyzés eredetije: Megjött a bérkülönbözet: 2 forint többletet vihet haza az ápoló


Hozzászólások


adam_ik
9 hónapja

Kaptak is béremelést meg nem is. Pont olyan okos volt aki ezt a béremelést kitalálta , mint a magyar népmesében a bíró okos lánya , aki vitt is ajándékot meg nem is.

https://www.youtube.com/watch?v=hOp8-52NjOg