A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Meghekkelték Orbán Viktor karácsonyi interjúját

via !!444!!!

2016. december 25. 09:44 | 2 hozzászólás

Megjelenés előtt néhány, a miniszterelnök által nem kimondott mondattal dobta fel valaki Orbán Viktornak, a Fejér Megyei Hírlapnak adott karácsonyi interjúját. Szerkesztőségünkbe már tegnap eljutott a lap kinyomtatott számáról egy fotó, amelyen be voltak jelölve az ominózus mondatok, de egészen addig nem hittük el, amíg nem láttuk a lapot kiadó Pannon Lapok közleményét.

„A Fejér Megyei Hírlap mai számában megjelent, Orbán Viktor miniszterelnökkel készült interjút ismeretlen tettesek meghamisították. Olyan mondatok kerültek a beszélgetés szövegébe, amelyeket a kormányfő nem mondott. A Pannon Lapok Társasága minden érintettől elnézést kér, és megteszi a szükséges jogi lépéseket. Az interjú eredeti és teljes formájában itt, a honlapunkon olvasható.”

Azt, hogy hogyan kerültek a ki nem mondott mondatok a kinyomtatott szövegbe, nem tudjuk. Valahol a megszerkesztett cikk tördelése és az utolsó kivonat elkészítése környékén avatkozhatott be a miniszterelnök titokzatos kritikusa a gépezet működésébe.

Mindenesetre nagyon ügyesen csinálta, mert csak apró, de jelentős változtatásokat eszközölt, mintha számított volna arra, hogy még valaki átfutja a szöveget.

A négy „javítás” között van egyértelmű politikai kekeckedés (emberek véleménye, korrupciós vádak), jóízű trollkodás (pogány ünnep), kemény trollokodás (kórházi hullák):

Tovább...


A blogbejegyzés eredetije: Meghekkelték Orbán Viktor karácsonyi interjúját


Hozzászólások

ZSADIzene képe

ZSADIzene
2 éve

"..a nagy magyar király" tudomásom szerint Hunyadi - Corvin - Mátyás /1458-1490/, az IGAZSÁGOS volt!

https://hu.wikipedia.org/wiki/I._M%C3%A1ty%C3%A1s_magyar_kir%C3%A1ly

Bár keringtek róla olyan hírek is, hogy ő maga a SAJÁT törvényeit sem tartotta be...
Hogy ebből mi az igazság, nem tudni, csak azt, hogy ő volt az első király, aki az ELSŐ magyar törvénykönyvet megalkotta közösen az országgyűléssel, és a szentesítés után (1486. jan. 25.) nyomtatásban is megjelentette. Sajnos, csak hat évig volt érvényben, mert az utódának (II. Ulászló) első dolga volt, hogy megszüntesse a törvénykönyvet, mivel az sértette a főurak és a nemesek érdekeit.

Hát eeegen... 
Ilyenek ezek a rosszalkodó hajlamú királyok! :(((
"Más szemében a szálkát, magáéban a gerendát sem..."

Bobby_Kroon képe

Bobby_Kroon
2 éve

Na már meg is van a reakció. Öt embert kirúgtak a meghamisított interjú miatt. Várható volt a megtorlás, de biztos nem a vétkesek bünhődnek. Ez példastatuálás, hogy a nagy magyar királyt nem lehet megsérteni.