A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Maximumra tekerte az őrületet Németh Szilárd: fedőakciók, pénz, hatalom, és Magyarország Legnagyobb Nemzetbiztonsági Kockázata

via !!444!!!

2018. március 21. 12:13 | 0 hozzászólás

„A kormány a maga feladatát megfelelően elvégzi” – mondta az államtitkár az ellenzéki résztvevőknek. Mi erről nem vagyunk meggyőződve.

  • A kormánypárti tagok januári kivonulása óta nem tudott érdemben ülésezni az Országgyűlés Nemzetbiztonsági Bizottsága. Az ok: az üléseken részt vesz Szél Bernadett, aki a Fidesz szerint Soros embere. 
  • Azóta hiába hívják össze rendre a bizottságot, a fideszesek távol maradnak, az ülést pedig határozatképtelenség miatt be kell rekeszteni. Így történt ez kedden is.
  • Lassan három hónapja, hogy parlamenti kontroll nélkül működnek a magyar titkosszolgálatok. Hogy ez miért problémás, ebben a videóban mutattuk be.

A nemzetbiztonsági bizottság alelnöke, Németh Szilárd az EchoTV Napi Aktuális című műsorában bizonyította be, hogy van még feljebb, az őrület fokozható. A beszélgetés hat gondolatébresztő mondatát szemlézzük.

Tovább...


A blogbejegyzés eredetije: Maximumra tekerte az őrületet Németh Szilárd: fedőakciók, pénz, hatalom, és Magyarország Legnagyobb Nemzetbiztonsági Kockázata


Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges