A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

A Magyar Nemzet kilistázott gyerekei

via Varánusz blog

2012. december 16. 13:15 | 4 hozzászólás

A HVG Magyar Nemzet közzétett egy listát. A listán a diákönkormányzati vezetők nevei olvashatók, s mellettük – a lap megfogalmazása szerint – a felsőoktatásban eltöltött idejük.

Most, amikor listázás ügyben tüntetés volt a Parlament előtt, ahol – ha csak egy rövid időre is, és eléggé ostobán – létrejött a „nagykoalíció", nos ezekben az időkben fölöttébb elképesztő és védhetetlen húzás ilyesféle listákkal előállni.

Illetve pontosítsuk mindjárt önmagunkat: nem elképesztő és nem védhetetlen. Ugyanis a Magyar Nemzet nyilvánvalóan teljesen tudatosan, a provokáció szándékával állt elő a maga listájával, és a Magyar Nemzet teljesen biztos lehet abban, hogy akik tüntetni mentek a Parlament elé a „zsidó listák" ellen, azok - egy része-  megvédik őket.

Ugyanis most nem zsidókat/keresztényeket listáznak.

Most diákokat, gyerekeket listáznak. Méghozzá egészen vérlázító módon. Egyebek között ilyesmiket olvashatunk a nevek mellett, mint hogy az illető melyik felsőoktatási intézmény hallgatója, és hány éve koptatja a padokat.

Muszáj feltennünk az ilyenkor szokásos, mondhatni obligát és persze teljesen ostoba kérdést: vajon a Magyar Nemzet gazember szerkesztője, gazember újságírója és az egész gárda odaírná azt is a listára, hogy Giró Szász Andrásnak miért tartott 12 évig végül nem doktorálni? Nem, nem írná oda.

Mert a Magyar Nemzet gárdája ebben az esetben a felvilágosodás, az emberi jogok, az európaiság, az egyetemes emberi értékek talaján állva felháborodottan utasítana vissza mindenféle listázást.

Tovább...


A blogbejegyzés eredetije: A Magyar Nemzet kilistázott gyerekei


Hozzászólások

lilla- képe

lilla-
5 éve

Alföldi is vesztett ------meg mi is!

dmolnar képe

dmolnar
5 éve

Sehogy, de olyan jó azért egy kicsit komcsizni is... Jót tesz a szerző bélműködésének... Amúgy a többi részében azt írja, amit írni kell ilyenkor tisztességes embernek..

antalszegedi képe

antalszegedi
5 éve

jÓ, jó! Csak azt az egyet nem értem, hogy jön ide ez az idióta Kun Bélázás?