A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Köszönjük, Gyuri bácsi!

via Egyenlítő blog

2014. január 29. 23:28 | 1 hozzászólás

A kormány mindent megtesz a devizahitelesek nehéz helyzetének enyhítéséért, a jog és igazság érvényesülése érdekében – halljuk nap-nap után a lakájmédiából. Lássuk, ma mit tettek a devizában eladósodottakért.

A mára rendelt házi feladat a következő lett/volt: Matolcsy György, a Magyar Nemzeti Bank elnöke reggel kinyitja az újságot, elolvassa a gazdasági rovat Törökországról szóló híreit, becsukja, majd délután egykor annyit mond a beszédét hallgatóknak, hogy az MNB megfontolja, milyen mértékben érdemes a jövőben is folytatni a jegybanki alapkamat csökkentését. Talán még hozzáteszi: a jegybanki vezetés tisztában van a piaci aggályokkal, és ezeket szem előtt tartva hozza meg legközelebb bölcs döntését. Majd balra el.

Ehelyett az acélos tekintetű főbankár kiállt, és elmondta, mennyire csodálatos minálunk a minden, bármihez is nyúlunk, az arannyá változik a kezünkben, így aztán tovább csökkentjük az alapkamatot a jövőben is. Majd balra el.

Köszönjük, Gyuri bácsi!

A forint reggel az amúgy sem túl acélos 303-as szintről kezdte támadni az eurót, de a bankelnök megnyugtató és biztató szavai 310-ig verték le az árfolyamot – és még vége sincs a napnak. Újra csak azt tudjuk mondani: köszönjük, Gyuri bácsi!

Devizahitelesek tízezrei nézik most Önt, könnybe lábadt szemmel és számolgatnak: ha csak 10 ezer eurót vettem fel, szaros hárommilliót, akkor most ezek a jogos magyar büszkeségtől dagadó mondatok 70 ezer forinttal tolták fel – eddig – a tartozásom. A havi elszámolásnál igen jól fog mutatni a 310-es euróár. Köszönjük Gyuri bácsi!

Az Orbán Viktor által vezetett nemzeti brancs ma ezt tette a devizahitelesekért. Köszönjük!


A blogbejegyzés eredetije: Köszönjük, Gyuri bácsi!


Hozzászólások

Kataaa képe

Kataaa
5 éve

Egy biztos, ennek a kormánynak Gyuri bácsival együtt  mennie kell. A magyar népet, teljes kilátástalanságba és pusztulásba kergetik.