A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Kösz az ötletet, Viktor! A hátizsákod az emlékkiállítás...

via Egyenlítő blog

2014. április 12. 10:13 | 3 hozzászólás

A bulvársajtóban gondosan megszellőztették a miniszterelnök emberei, hogy a főnök lecserélte hátizsákját, és a kifutott darabot a Nemzeti Múzeumnak adományozta.

Egy kommentátor máris elégedetlen dohogással fogadta a napvilágra került méltánytalanságot, hiszen szerinte a Szent Hátizsáknak legalábbis az Országgyűlésben, a koronázási jelvények között lenne a helye.

Blogunk szerzői azonban nem értenek egyet az örökös piszkálódókkal. A hátizsák-ötlet nagyszerű. Most kell megmozdulnia a híres magyar leleményességgel párosuló civil kezdeményezőkészségnek.

Mindenki gondolja át, milyen relikviát őriz a nyomasztó Orbán-korszak jellemző tárgyi hordalékaiból, amelyektől – fideszék uralmával együtt – örömest megszabadulna, vagy amelyet, éppen ellenkezőleg, megőrizne, mint a rombolás emlékét. Csak pár ötlet: egy karácsonyi Magyar Nemzet-szám, a vezér exkluzív interjújával. Egy hivatalos értesítő a rokkantsági nyugdíj megvonásáról. Egy hajdani egyenlegértesítő a magánnyugdíj-pénztárban saját számlán halmozódott összegről, még a Matolcsy-féle Nagy Rablás előtti időkből...

Ha nekiduráljuk magunkat, a hátizsák mellé pillanatok alatt összedobhatjuk az Orbán-rezsim emlékkiállításának anyagát.

Már csak a főnöktől és tettestársaitól kell megszabadulni, hogy kedvünkre megemlékezhessünk róluk.


A blogbejegyzés eredetije: Kösz az ötletet, Viktor! A hátizsákod az emlékkiállítás...


Hozzászólások

Citoyen képe

Citoyen
5 éve

Nem a hátizsák ennek az országnak a legnagyobb baja... De nem vitatom, ez is egy jele a mostani helyzetnek :(

Kataaa képe

Kataaa
5 éve

Kicsi lett a hátizsák? 


hammurabbi
5 éve

  "Négymillió magyar létminimum környékén és alatta, Európa-rekord infláció,mintegy 40 féle új adó, 27 százalékos áfa, Horthy-szobrok, Wass-Nyirő-Tormay az alaptantervben, Fekete György, mint kulturpápa, Kerényi Imre festményei, Tokody Ilona alázása, közös önkormányzati irányítás a Jobbikkal, József Attila és Károlyi Mihály eltávolítása, Kossuth tér 1944, újabb lejárató kampány Gyurcsány és Bajnai ellen, a Sukoró-botrány Gyurcsány hazug megvádolásával, Budai és Papcsák ámokfutása, a fideszesek elleni feljelentések polti visszaverése, Szájerné, Szalai Annamária kinevezése, hiába nyer frekvenciát a Klub Rádió, egypárti OVB, választási csalást előkészítő regisztráció, egypárti alaptörvény saját asztallal, CÖF és Békemenet rejtélyes százmilliókból, szétvert határon túli magyar pártok és szervezetek, teljes nemzetközi elszigeteltség, szabad a baltás gyilkos, cimborák, rokonok földhöz juttatása, törvények órák alatt, megsemmisített Alkotmánybíróság, az MNB elfoglalása, ellopott és felélt 3 ezer milliárdos magánnyugdíj, megbukott diplomácia, leállt magyar filmgyártás, alternatív színházak felszámolása, Dörner nyilas színháza, bóvli, majd bóvli alá, recesszió, zuhanó ipari termelés, brutális tandíj és egyetemi keretszámok, kivándorló fiatalok, növekvő műtéti várólisták (rákos betegeknél is!!), orvos- és nővérhiány, bezáró kórházak, szétzilált mentőszolgálat, komisszárok a közoktatásban, kötelező hit-vagy erkölcstan, értelmetlen és káros államosítás, bankadó, kivételezés a devizahitelesek között, stagnáló munkanélküliség, 47 ezerből meg lehet élni, 47 ezer a közmunkás bére, vegzált rokkantak, hajléktalanok, nyugdíjasok, visszamenőleges törvénykezés, uniós eljárások Magyarország ellen, milliárdok haveri kutatócégeknek, a kormányapparátus költségeinek növekedése, a bankok visszavágják a hitelezést, a sajtószabadság korlátozása, cenzúra és egyoldalú hírszolgáltatás a "köztévében és a közrádióban", házi Videoton, milliárdok a futballba, miközben pár százan ülnek lelátókon, választási ígéretek teljes semmibevétele, Alföldi Róbert megtámadása, lex-haverok Vajnától, Járain át Borkaiig, eladósított önkormányzatok, ügynökakták zárolása, az ügynökök mentegetése, a tévés éhségsztrájkolók megtámadása, Matolcsy tündérmeséje, Orbán szabadságharca, fülkeforradalom, Nemzeti Együttműködése". A felsoroltak egyenes következménye: nő a Fidesz népszerűsége,kérem bővítsék a listát!