Szerkesztők ajánlják Emberségből elégtelen
A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Kolozsvári Szalonna: Köszönjük!

via Kolozsvári Szalonna

2018. április 16. 11:35 | 0 hozzászólás

„… szeretném megköszönni neked ezt a gesztust, amivel segítettél nekem is és magadnak is, hogy lépjünk egyet előre!”

A mai napon a szokásostól kissé eltérő módon, a következő bejegyzéssel szeretnénk jó estét kívánni minden kedves olvasónknak.

Kedves Olvasó!

Egy nagy nagy KÖSZÖNÖMmel tartozom neked és szerettem volna, ha el is jut hozzád, nem csak sejted! Óriási elismerés illeti mindazokat, akik felülemelkedve a pártszimpátiájuk által “diktált” választáson, akár “befogott orral” is, de oda húzták az X-et, ahol a legesélyesebbnek látták a változás lehetőségét!

Ugyanekkora elismerés illeti azokat is, akik testben vagy lélekben, de ott voltak azon a megmozduláson, ahol – együtt – csalódásunknak hangot adtunk. Mindegy, hogy melyik párt állt a legközelebb a szívedhez, vagy netán egyik sem, ott voltál és tudattad mindenkivel, hogy változtatni akarsz és ezért áldozatokat hozol. Tudattad velem, a többiekkel odakint, a lélekben velünk lévőkkel az internet előtt és a saját pártoddal is, hogy te képes voltál erre.

A tegnapi napon végre mi adtunk – és nem kértünk – engedélyt. Engedélyt adtunk a képviselőinknek, hogy tanuljanak tőlünk. A tömegben, viszálykodás és cicaharc, nélkül vonultak egymás mellett olyanok, akik pártszimpátia alapján “ős-ellenségként” kellett volna viselkedniük. Legalábbis ezt próbálják velünk elhitetni a mi szolgálatunkra felesküdött elit tagjai.

Tovább...


A blogbejegyzés eredetije: Kolozsvári Szalonna: Köszönjük!


Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges