A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Kolozsvári Szalonna: Ki kell röhögni a vén csatalovat

via Kolozsvári Szalonna

2017. november 14. 11:36 | 0 hozzászólás

A korszellem a mi oldalunkon áll, a keményen dolgozó, felelősséget vállaló, családjukról gondoskodó, hazájukat szerető és keresztény gyökereikhez ragaszkodó európai emberek oldalán

Az európai emberek tízmilliói naponta keményen dolgoznak és küzdenek, hogy felszínen tarthassák magukat és családjukat, biztonság és rend után vágyakoznak, egyre erősebben kapaszkodnak kulturális identitásukba, és naponta harcolnak megszokott európai életük minden négyzetméteréért. “Mi vagyunk többségben”, elsöprő többségben, és csak idő kérdése, hogy nemcsak Magyarországon, de egész Európában és az egész nyugati világban “győzni fogunk”.

Harc és küzdelem van és lesz, és ez odavezet, hogy a következő évtized európai vitái az identitás, az emberek, a népek, a nemzetek, az országok, sőt a kontinensek mivolta körül forognak majd.

Elutasította az emberek egymással szembefordításának politikáját: a Fidesz és a KDNP nemzeti alapon, az együttműködés és a békesség pártján áll.

Ezzel szembeállította azt az újfajta politikát, amelynek középpontjában “a kultúrájából, nemzeti, vallási és nemi identitásából kiforgatott, ösztönvilágára visszabontott ember áll”, maga a “homo brüsszelikusz”. Ez a politika Európában mindig barbársághoz vezetett. (Szemelvények Orbán Viktor győzelmi beszédéből, mely elhangzott a Párt XXVII., tisztújító kongresszusán, miután a küldöttek 1358 szavazattal egyhangúlag választották elnökké őfényességét)

Tovább...


A blogbejegyzés eredetije: Kolozsvári Szalonna: Ki kell röhögni a vén csatalovat


Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges