A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Kitiltva

via Egyenlítő blog

2012. január 8. 13:55 | 0 hozzászólás

Eddig is ismert volt a kormánynak a sajtószabadságról alkotott különleges elképzelése, bár mostanáig, ha kelletlenül is, de szóba elegyedtek mindenféle csúnya, gonosz, idegenszívű, országrontó stb. ellenzéki sajtótermék képviselőivel is. Rendben, nem is volt mindegyik kifejezetten ellenzéki, esetleg annyi a bűnük, hogy nem tartoznak a talpnyaló kormánypárti sajtóhoz.

 

Mostanra azonban eljutottunk odáig, hogy aki nem retusál, vagy nem hamisít eseményt a helyszínen, netán nem válik érdemessé arra, hogy a demokráciát féltő aktivisták szamárfület mutassanak neki, azt könnyebben húzzák ki a parlamenti meghívókat tartalmazó e-mailekből, mint Nagy Navarro Balázst és Szávuly Arankát a közmédia bérlistájáról.
 
Legutóbb a Klubrádió és a Világgazdaság járt így. Nekik egyenesen letagadták, hogy bent sajtótájékoztató zajlana. Igaz, nem is volt sajtótájékoztató, éppen csak annyi történt, hogy Orbán Viktor miniszterelnök igyekezett kikerülni a kínos kérdéseket. Tette mindezt olyan szánalmasan, hogy azon csak a legfanatikusabb hívei nem ütköztek meg. Tudják, azok, akiknek még nem jutott elég konc a hatalomból, vagy még nem unták meg az eléjük dobott cafatok rágcsálását. Sebaj, majd rájönnek, hogy színhús itt csak a Kedves Vezetőnek és közvetlen köreinek jut

A blogbejegyzés eredetije: Kitiltva


Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges