A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Kádár óta nem volt akkora sztárja az M1-nek, mint Orbán híve, Kusovszky Imréné

via Kettősmérce blog

2016. december 9. 10:27 | 1 hozzászólás

Valóban jobban járnak a nyugdíjasok az 1,6 százalékos nyugdíjemeléssel és a tízezer forintos Erzsébet-utalvánnyal, mintha nem kaptak volna semmit. Ezt próbálja Kusovszky Imréné is alátámasztani az M1 Ma reggel című műsorában.

De olyan lendülettel, szerelemmel és átéléssel, hogy még az M1, propagandában sokat látott műsorvezetőjét is lemossa a képernyőről.

Kusovszky Imréné minden bizonnyal szerelmes a miniszterelnök úrba, na persze nem úgy, hanem politikailag. Ez az Idősek Tanácsának tagjának minden szavából átjön. Persze nincs gondunk Kusovszky Imrénével, azokkal van gondunk, akik a propagandaterméket állítottak elő belőle.

Kusovszky néninek minden jó, és pontosan tudja, hogy minden jó forrása Orbán Viktor.

Kusovszky elmondja az interjú elején, hogy az Idősek Tanácsa, amelynek ő tagja, a kormány mellett működő véleményező és javaslattévő testület. Majd azt is, hogy ennek a minden bizonnyal független testületnek az elnöke Orbán Viktor, az alelnöke az EMMI családpolitikáért felelős államtitkára. Tagjai a társadalom megbecsült tagjai, akiket speciel pont Orbán Viktor nevez ki. És láss csodát, Orbán Viktor pont velük egyeztet a nyugdíjemelésről. De még hogy! Hát legendásan! Az interjúban megelevenedik az idősekre mindig figyelő Orbán Viktor legendája.

November 16-án ugyanis az a „megtiszteltetés” érte az Idősek Tanácsát, hogy miniszterelnök úr is jelen volt. De adjuk is át a szót Kusovszky Imrénének:

Tovább...


A blogbejegyzés eredetije: Kádár óta nem volt akkora sztárja az M1-nek, mint Orbán híve, Kusovszky Imréné


Hozzászólások

ZSADIzene képe

ZSADIzene
2 éve

https://www.youtube.com/watch?v=DtvPlCZ2E2U

Várkonyi Mátyás (zene) - Miklós Tibor (szöveg): Sztárcsinálók: Holnap - Császár vagyok

Néró: Csengeri Attila
1994. Rock Színház

Hmmmm...
Úgy tűnik, nincs ÚJ a Nap alatt!
A művészetben (is) mindig vannak állandóan aktuáis alkotások!

https://www.youtube.com/watch?v=6UjBa3U06Qc

Történelmi lecke - Sztárcsinálók
Szemennyei János (Seneca), Csengeri Attila (Néró)

A Sztárcsinálók az első magyar rockopera, Várkonyi Mátyás zenéjével és Miklós Tibor szövegeivel. Ősbemutatója a Győri Sportcsarnokban, 1981. augusztus ...

Hol volt akkor még a "császárunk"?! :(((