A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Itthon mi vagyunk az urak!

via harunalrasid blog

2012. augusztus 16. 08:06 | 0 hozzászólás

Barcsa-Turner Gábor (mozgalmi nevén: „Hubatka”), a parlamenti képviselettel is rendelkező Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom alelnöke a kanadai újságnak és a Magyarországon kívűl élő magyaroknak írott levelében – őszinteségét tekintve hasonlatosan a HVIM keretein belül politizáló Toroczkai Lászlóhoz, Zagyva György Gyulához, Budaházy Györgyhöz és a többi utcai harcoshoz – tehát akasztásra készül.

Levél a Kanadai Magyar Hírlapnak – és a külföldön élő magyaroknak

A Magyarországon hivatalosan bejegyzett szélsőjobboldali Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom országos alelnöke, a Szent Korona Rádió szerkesztője, Barcsa-Turner Gábor 2012. augusztus 13.-án az alábbiakban idézett levelet küldte el a Kanadai Magyar Hírlap szerkesztőinek és a külföldön élő magyaroknak:

„Ne gyertek haza!… Soha! Igazatok van: itt az újnácik és fasiszták fel fognak titeket akasztani a gusztustalan cikkekért. Itt mi vagyunk az urak, mi tombolunk, gyűlölködünk, rasszistáskodunk és antiszemitaként viselkedünk, útálunk mindenkit, de főleg titeket!

Szóljatok legyetek szivesek az itthon maradt elvbarátaitoknak is, hogy élhetetlen lett Magyarország a burjánzó nácizmus miatt, és hívjátok ki magatokhoz Dániel Pétert, Gyurcsányt, és a sok tetvet.

Felejtsétek el a nyelvünket, hiszen ezt már csak fasiszták és ’mélymagyarok’ beszélik!

Ne használjátok a magyar jelzőt, hiszen az már szinonímája lett a IV. Birodalmat építő hungarista-nyilas-csőcselék-szélsőjobboldali bűnözőknek! – Ne mondjátok magyarnak magatokat, mert mindenki a fasisztákra gondol.

Legyetek kanadaiak, amerikaiak, európaiak, amik csak akartok, de szátokra ne vegyetek semmit, ami a magyarsággal kapcsolatos!

És igen: antiszemita vagyok, ha antiszemitáztok az igazság kimondása miatt. Fasiszta vagyok, ha a rendpártiságomat bíráljátok. Náci vagyok, ha elítéltek, amiért nem a hivatalos dogmákat vallom a második világháború kapcsán. – Hungarista vagyok, amikor Magyarország hősies világháborús szereplését szidjátok. Fehérterrort kívánom, mikor Ságvári Endrét éltetitek! – Példaképem Ostenburg-Morawek Gyula és az ő különítménye, mikor a ti cikkeiteket olvasom, én is lennék egy Somogyi-Bacsó firkászpáros gyilkosa!

Tovább...


A blogbejegyzés eredetije: Itthon mi vagyunk az urak!


Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges