A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Ilyen luxusvillája van a puritán kormányzást ígérő Szijjártónak

via Fideszfigyelő blog

2014. szeptember 27. 10:59 | 2 hozzászólás

Korábban puritán és plebejus kormányzást ígért Orbán és Szijjártó is. Idézzük Szijjártó egyik 2006-os közleményét, amiben a "luxusbaloldalt" támadta.

SZIJJÁRTÓ: "Az embereknek elegük van a luxuskormányzásból. A Fidesz szerint az emberek számára fontos döntéseket hozó, a puritán elveket szem előtt tartó plebejuskormányzásra van szükség, és a limuzinszocialisták helyett felelős döntéshozók kellenek a parlamentbe és a kormányba is."
 
 
A puritánságot követelő Szijjártó most a három ingatlana mellé egy igazi luxusvillát is beszerzett 167 millióért. (A kizárólag politikából gazdagodó Szijjártó 80 milliója mellett állítólag rokoni segítséget kapott a vásárláshoz - igaz Szijjártó ennek összegére rosszul emlékezett. Biztos más is gyakran téved 10 milliót a vagyonát illetően.)
A villát 750 négyzetméteresként hirdették (a telek 1560 négyzetméter). A lakás része 380 négyzetméter, amihez 200 négyzetméteres csempézett garázs tartozik. Ehhez jön a 130 négyzetméteres uszoda-épület a fűthető mozaikcsempés medencével és a jakuzzival, az 50 négyzetméteres fitnesz-terem és a szaunák. (A nagy villa és az uszoda fogyasztása miatt Szijjártó többet nyerhet a "rezsicsökkentéssel", mint féltucat család együttvéve.) Szijjártó azonban így sem volt elégedett a 11 éve épült házzal és milliókért az egészet felújítja. Többek között az eddigi 3 helyett 5 fürdőszobát alakíttat ki. A munkások négy hónapja folyamatosan dolgoznak kívánságai kielégítésén.

Szerintetek is egy ilyen "hajlék" illik egy plebejus-puritán kormánytaghoz?
A hétméteres belmagasság miatt drága lehet a fűtés, de a "rászoruló" Szijjártón is segít a "rezsicsökkentés".
A 130 négyzetméteres uszoda medencéjét a fűthető mozaikcsempék teszik komfortossá és magas rezsijűvé.
A 7 méteres belmagasság mellett a nagy üvegfelületek is növelik a rezsit, de úgy tűnik, a szépen vagyonosodó Szijjártónak nem kell erre gondolnia.
Az épület kívülről sem titkolja puritán méreteit
A  200 db 8 éves smaragdtuja mellett játszótér is van a kertben
 

 


A blogbejegyzés eredetije: Ilyen luxusvillája van a puritán kormányzást ígérő Szijjártónak


Hozzászólások

Kataaa képe

Kataaa
4 éve

A  fenét  se érdekli, hogy  milyen villája  van Szíjjártónak vagy  a többi hasonszőrűeknek, ha az  ország gazdasági helyzete  megengedi, mindenki úgy  gazdálodik, különösen ha hagyják, ahogy ért  hozzá. De így  ahogy  ügyeskednek más kárán, nyomorba döntve életerős embereket, addig  ez méltatlanul felháborító.

 

katiicabogar képe

katiicabogar
4 éve

Mit mondjak? Ügyes fiú! :(