A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Így „tévesztette” meg olvasóit a Ténytár 2016-ban

via Ténytár blog

2016. december 28. 09:53 | 1 hozzászólás

Az év vége közeledtével a Ténytár úgy gondolta, hogy ideje felhagyni a hantázással, és megkövetve olvasóinkat: el kell ismernünk, hogy az áltényekkel alátámasztott írásaink nem egyeznek meg a valósággal.

A Bilderberg-csoport, Soros György és a „brüsszelisták” által támogatott oldalunknak mindig is az volt a célja, hogy megdöntse Orbán Viktor rendszerét. Kárhozatra ítélve az országot, 5 év kemény erőfeszítése után azonban úgy látjuk, ennek nincs tovább már értelme, hiszen Orbán Viktor és kormánya csak jót tett ezzel az országgal. 

Ahogy a miniszterelnök karácsonyi interjújában fogalmazott, Magyarország egy győztes ország, korrupció pedig nincsen, és ezt kénytelenek vagyunk mi is elfogadni, hiszen a zseniális államférfinak mindig igaza volt az elmúlt 6 évben. Semmi sem támaszthatja ezt alá jobban, minthogy a Fidesz támogatottsága még mindig kimagaslik a többi párt közül, hiszen ahogy a legtöbb közvélemény-kutatás is mutatja, a szavazók többsége nem hisz a balliberális erők ármánykodásának.

Tudván, hogy támogatóink (Bilderberg-csoport, Soros György, és a brüsszelisták) éppen kipihenik a karácsonyi fáradalmakat, és biztos nem minket olvasnánk, szeretnénk leleplezni, hogy 2016-ban hogyan vezettük félre olvasóinkat.

1. Magyarországon nincs korrupció

Karácsonyi interjújában Orbán Viktor kifejtette, hogy a korrupció visszaszorulóban van Magyarországon. Ennek jele, hogy az elmúlt években töretlenül fejlődött az ország. Bár a Ténytár egész évben azon volt, hogy különböző mutyilisták összeszerkesztéséve bebizonyítsa, hogy Magyarországon emelkedett a korrupció mértéke, végül kénytelenek vagyunk belátni, hogy a miniszterelnöknek igaza van, mi pedig tévedtünk. Hogyan is lehetne korrupcióról beszélni, amikor ilyen derék haladó gondolkodású kiváló szakemberek állnak az ország fejlődése mögött, mint például Mészáros Lőrinc, aki nemcsak a gázszerelés területén alkotott maradandót, hanem Felcsút polgármestereként egy modern kisvasút megépíttetésével feltette a nemzet falvát a turisztikai térképekre. 

Abban sincs meglepő, hogy a különböző közbeszerzéseken és állami föld-árveréseken Fidesz-közeli emberek taroltak, hogy a kormánypártot a legkiválóbb szakértő gárda veszi körül - legyen szó új beruházások megvalósításáról, vagy éppen földművelésről -, a döntési folyamatok során pedig ez számít Magyarországon, nem de?

2. Tarolt a Fidesz a népszavazáson

Rég nem látott győzelmet ért a Fidesz, amikor 98 százalékos támogatottságot szerzett az októberi népszavazáson. Ennél jobb eredményt talán csak Észak-Koreában tudtak elérni, de a kormánypártnak így sem kell szomorkodnia. Népszavazás-értékelő bejegyzésünkben csak és kizárólag azt próbáltuk olvasóinkba sulykolni, hogy érvénytelen lett a népszavazás, de mégis kit érdekel az érvénytelenség, amikor 98 százalékos támogatottságot a magyar kormány Brüsszellel szemben? Azt sem szabad elfelejteni, hogy az érvénytelenségi küszöböt a kormánypárt emelte 50 százalékra, így a régi balliberális rendszerben a népszavazás érvényes lett volna.

Tovább...


A blogbejegyzés eredetije: Így „tévesztette” meg olvasóit a Ténytár 2016-ban


Hozzászólások

Kataaa képe

Kataaa
2 éve

Április tréfának szánták?