A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Hova tűnt a „Na, ugye”? – Valós eredmények helyett csak a...

via Ténytár blog

2017. június 15. 10:08 | 3 hozzászólás

„Na, ugye” – Orbán Viktor ezt kommentálta a Facebook-falára, mikor kijutottunk a Foci Eb-re, jelezve, hogy a siker igenis neki és a Fidesz focibarát politikájának köszönthető. Ebben az esetben most akkor vajon az andorrai vereségért ki a felelős?

Ha ez nem lenne elég, miniszterelnökünk a nyilvánosság előtt csinált hülyét magából, amikor a magyar focit, illetve a hazai akadémiai rendszert dicsérte az M4-en. Az interjú múlt hétfőn készült, de azután került adásba vasárnap, hogy Magyarország kikapott Andorrától.

Orbán szerint „a magyar futballban ma azért mennek jobban a dolgok, mert vannak akadémiák”. A valóság azonban az, hogy eredmények nincsenek, közpénzégetés viszont annál inkább. A felcsúti fociakadémiához a tao-nak köszönthetően már legalább 13,9 milliárd forint közpénz vándorolt az elmúlt években. Ezen kívül a különböző gazdasági szervezetektől 2011 és 2015 között további közel 11 milliárd forint „adomány” is érkezett a felcsúti csodacsapathoz. Az eredményeken azonban egyáltalán nem látszik ez a hatalmas befektetés.

Szerencsétlenül időzített interjút készített a köztévé Orbán Viktorral. Miközben az M4 bemutatta a felcsúti utánpótlás jelenlegi helyzetét, még a miniszterelnökünket is megszólaltatta. A még az andorrai 1-0-ás vereség előtt felvett riportot egyértelműen nem lett volna szabadott lejátszani a televízióban, de úgy tűnik, hogy senki sem volt a közszolgálatnál, aki ezt be látta volna. Az eredmény parádés lett: Orbán Viktor szerint „a magyar futballban ma azért mennek jobban a dolgok, mert vannak akadémiák”. Csak félve jegyezzük meg: a mostani, Andorra-elleni Szerencsétlenül időzített interjút készített a köztévé Orbán Viktorral. Miközben az M4 bemutatta a felcsúti utánpótlás jelenlegi helyzetét, még a miniszterelnökünket is megszólaltatta. A még az andorrai 1-0-ás vereség előtt felvett riportot egyértelműen nem lett volna szabadott lejátszani a televízióban, de úgy tűnik, hogy senki sem volt a közszolgálatnál, aki ezt be látta volna. Az eredmény parádés lett: Orbán Viktor szerint „a magyar futballban ma azért mennek jobban a dolgok, mert vannak akadémiák”. Csak félve jegyezzük meg: a mostani, Andorra-elleni kezdő tizenegybe hatan is érkeztek a magyar akadémiai rendszerből.

Tovább...


A blogbejegyzés eredetije: Hova tűnt a „Na, ugye”? – Valós eredmények helyett csak a...


Hozzászólások

ZSADIzene képe

ZSADIzene
1 éve

Még egy ilyen "győzelem", s nem marad elnökünk! :DDD

Az akadémia meg focipályástól jó lesz télire tűzifának a szegényeknek, Makovecz jóvoltából van benne jó sok fa! :P:P:P
 

ZSADIzene képe

ZSADIzene
1 éve

Mi van, Kirschner?
Megsütött a Nap?!
Vagy télleg így gondolod, ahogy írtad?
Meg köll a szívnek szakadni!
Gyerekek! Kirschner JÓ ÚTRA TÉRT! :DDD
Higgyek neki, vgy ne??????????????

Csak azt nemtom, kijaza hamubasültnapoleon?! ;o)

Mert a Szentilonás Ő:
http://members.iif.hu/visontay/ponticulus/img1/portrait/painting/napoleon-bonaparte1.jpg

 

kirschner képe

kirschner
1 éve

Kikaptak az aranylábúak Andorrától. Nem igazán érdekel. Soha nagyobb bajom ne legyen.

De nem tudják eltartani magukat. A hamubasültnapoleon pedig tömi beléjük a közpénzt , amire máshol sokkal nagyobb szükség lenne. Ja , hogyha elzárnák a pénzcsapot összeomlana a magyar élsport? Nem érdekel. Ügyes nagy gyerekek , összes lábuk leér a földig , oldják meg saját problémájukat. Pl.: menjenek el dolgozni , munka után meg annyit sportolnak amennyit akarnak. Hogy a világon mindenüt csak profi sportolók tudnak nemzetközileg elismert eredményeket elérni? Az sem érdekel. Az nem a mi dolgunk. Azok nem a magyar adófizetőkön élősködnek.