A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Hogyan álljon egy Fidesz-szavazó az iszlámhoz?

via Ágoston László blogja

2016. augusztus 15. 11:02 | 5 hozzászólás

Végeztem egy kísérletet. Orbán Viktor iszlám- és a más kultúrákat támogató szavait, amelyet gazdag arab bankároknak mondott, a sajátomnak tüntettem fel és meghirdettem a Fidesz és/vagy Orbán Viktor követői között. Az eredmények.

2016. 08. 14-én 11.30 körül az alábbi szöveget tettem közzé az oldalamon (itt érhető el):

"Azt gondolom, hogy minőségi, szeretetteljes és boldog életet csak olyan országban lehet élni, amely a tisztelet kultúráján alapszik, következésképpen a tisztelet hangján beszél. Magyarországnak annak a helynek kell lennie, ahol _mindenkit_ tisztelettel fogadnak, az iszlám világból érkezetteket is tisztelettel fogadják és az iszlámot, a muszlimok, arabok civilizációs gyökereit is rendkívül nagyra értékelik.

Az iszlám egy nagy lelki és szellemi építmény, amely nélkül a világnak azon a részén sem béke, sem boldogság, sem kiegyensúlyozott emberi élet nem jöhetne létre.

Ezért számunkra az iszlám világból érkezett emberek nem fenyegetést jelentenek, hanem egy magas civilizáció képviselőiként üdvözöljük őket. És nem szégyellünk időnként tanulni sem tőlük."

Ez a szöveg nem más, mint Orbán Viktor 2015. június 9-én (a gyűlöletkampány kezdete után tíz nappal), az Arab Bankon Szövetségének éves közgyűlésén, Budapesten elmondott beszédének E/1-be átírt verziója (a teljes beszédet itt találod). Ezek után önerőből (nem, nem áll mögöttem Soros György, hiába mondják sokan :) ) 1500 forint értékben meghirdettem az Orbán Viktor oldalát és/vagy a Fidesz oldalát követők körében. Be is következett, amire számítottam.

Tovább...


A blogbejegyzés eredetije: Hogyan álljon egy Fidesz-szavazó az iszlámhoz?


Hozzászólások

dmolnar képe

dmolnar
2 éve

Átvette más, úgyhogy nem sikerült eldugni... Hiába na... Mint említettem volt, nagy az istennek az ő állatkertje. Persze az is kérdés, mikor jut el valaki arra szintre (jobban illene ide a süllyed) , hogy ne azt nézze mit mondanak, hanem azt, hogy ki... Mert ha XY mondja, akkor az igaz, még akkor is, ha minden második mondatával keresztbehazudja az elsőt... De, mint látható, vannak ilyenek, nem is kevesen...

katicabogar képe

katicabogar
2 éve

A szerző egy négy órával ezelőtti posztja a Facebookon:

"TÁMADÁS MIATT AZ OLDAL ELÉRHETETLEN

Elnézést kérek mindenkitől, aki most akarná olvasni az agostonlaszlo.hu -t. Fél tizenegy óta az oldal valószínűleg egy túlterheléses hackertámadás miatt áll. A hiba javításán dolgozunk.

Őszintén szólva valahol elismerésnek veszem, hogy az oldalam van elég fontos ahhoz, hogy emberek időt és energiát szánjanak a megtámadására.

Nevetni fogsz, de megtisztelő "

dmolnar képe

dmolnar
2 éve

Nekem se hozza be, de Ágoston László face oldalán is ott van és hát a kommentek jó része... Szóval nagy az istennek az ő állatkertje... 

Szudoczky képe

Szudoczky
2 éve

Atz a baj, hogy nem tudom elérni a folytatást, idő túllépés miatt nem jön létre a kapcsolat. Ez valami rosszindulatú machináció?