A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Hegedűs Zsuzsa visszaéléssel vádolt volt titkára másfél éve blokkolja a bíróság munkáját

via Mérce

2018. április 19. 12:56 | 0 hozzászólás

A tanúkat azzal fenyegetik, hogy rendőrséggel vezettetik elő őket, ha nem jelennek meg egy tárgyaláson. De a vádlott megteheti, hogy egyszerűen nem megy oda.

Április elején lett volna a hivatali visszaéléssel vádolt Bogdán Lászlónak, Hegedűs Zsuzsa volt személyi titkárának büntetőpere a Fővárosi Törvényszéken – írja a Magyar Narancs. Csakhogy április elején az öttagú bírói tanács ugyan felállt, de sem a vádlott, sem a védője nem jelent meg a tárgyaláson. Így másfél év alatt, 9 kitűzött tárgyalásból összesen egyet tudtak érdemben megtartani, a többi esetben főként a vádlott és védője távolmaradása hátráltatta az ügy lebonyolítását.

Bogdán László esete meglehetősen gazdag fordulatokban: azt már évek óta lehet sejteni, hogy a Minden Gyerek Lakjon Jól Alapítvány (Hegedűs Zsuzsa agyszüleményéről itt írtunk bővebben, itt pedig az alapítvány programjának “hasznosságáról” lehet olvasni) finoman szólva is felesleges dolgokra herdálja a pénzt. Különös véletlen, hogy Hegedűs személyi titkárát pont azon a napon bocsájtották el, amikor a Magyar Narancs az alapítvány gazdálkodásáról írt cikke megjelent, és bár sajtóértesülések szerint emiatt rúgták ki (amit ő maga is megerősített), Hegedűs Zsuzsa cáfolta, hogy az alapítvány ügyei álltak Bogdán menesztése mögött.

Tovább...


A blogbejegyzés eredetije: Hegedűs Zsuzsa visszaéléssel vádolt volt titkára másfél éve blokkolja a bíróság munkáját


Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges