A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Ha mégsem Áder lenne, vannak ám még jó köztársaságielnök-jelöltek a Fidesz háza táján!

via Ténytár blog

2016. december 29. 09:31 | 4 hozzászólás

Szilveszter felé közeledve a Ténytárnál ilyenkor a humor kerül előtérbe: Áder János mandátuma idén tavasszal lejár, emiatt a sajtóban már hónapok óta hatalmas találgatások zajlanak, vajon ki fogja követni Ádert a köztársasági-elnöki székben.

Bár a legvalószínűbb forgatókönyv szerint minden marad a régiben, de tudva, hogy milyen nagyszerű káderekkel rendelkezik a Fidesz, készek vagyunk tippeket adni arra, hogyha mégse Áderre esne a választás, akkor még ki lehetne az, aki „hatékonyan” tudná kifejezni a nemzet egységét. Matolcsy? Tállai? Mészáros Lőrinc? Schmitt Pál újra? Vagy esetleg legyen csak simán Orbán Viktor?

1. Tállai András

Tállai személyében a 21. század Bástya elvtársát kapnánk meg köztársasági elnöknek, ami rendkívül kényelmes lenne a kormány számára. Tállairól azt rebesgetik, hogy 2017 elején leválthatják a NAV éléről, mivel nézeteltérései vannak Varga Mihály gazdasági miniszterrel. Információink szerint Tállainak a NAV felső vezetésével is vannak konfliktusai, a legtöbb adóhivatali dolgozó a kiszámíthatatlanságra és fejetlenségre panaszkodik a hivatalnál. Tállainak nem volt semmiféle tapasztalata, ami alapján kinevezték a NAV élére, pozícióját Orbánhoz fűződő lojalitásának köszönheti. A NAV éléről távozó Tállai kitűnő köztársasági elnök lehetne, hiszen szeret jókat enni, baráti viszonyban van a miniszterelnökkel, és az elé kerülő törvényekkel valószínűleg nem bíbelődne túl sokat, szóval sok vizet nem zavarna a NER gépezetében.

Tovább...

 


A blogbejegyzés eredetije: Ha mégsem Áder lenne, vannak ám még jó köztársaságielnök-jelöltek a Fidesz háza táján!


Hozzászólások

Kataaa képe

Kataaa
2 éve

Kis  gumicsont  jól  jön a  népnek, rágódjanak kicsit  az  évvégén.

 

ZSADIzene képe

ZSADIzene
2 éve

Szóval nevetni szeretnétek? Hááááát, ránk is férne majd egy ilyen gyászos év után!

Bár én szavaztam, de azért hiányolok a névsorból egy nevet:

Cicciolina!

Indokaim:

1./ Nő még nem volt
2./ Van politikai tapasztalata (igaz, a taljánoknál, de az mindegy!)
3./ Egyéb tapasztalatai is vannak... (Pl. a férfiak ismerete!)

Na, EZ nem mindegy! ;o)
 

Ezen az alapon Torgyán Józsi bácsit is megtehetnék köztársaságielnöknek. Azt hallottam nagyon vissza akar térni a politikába

51 -62
Bobby_Kroon képe

Bobby_Kroon
2 éve

Ez ugyan vicc, de mutatja, hogy van, lehet még lejjebb