A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Föld S. Péter: A migránsok már a szavazókörökben vannak

via Most & Itt: Föld S. Péter írása

2016. szeptember 22. 12:07 | 0 hozzászólás

Ám az utolsó előtti pillanatban mégis meggondoltam magam.

Engem meggyőztek a kormány érvei, hogy október 2-án menjek el szavazni. Észérvekkel rám mindig lehet hatni, így aztán egészen közel álltam ahhoz, hogy úgy döntsek: egye a fene, elmegyek szavazni! Érvényesen ráadásul, ahogyan az egy rendes magyar embertől elvárható.

Ám az utolsó előtti pillanatban mégis meggondoltam magam.

Bevallom, férfiasan, megijedtem. Mert mi van, ha a szavazókörben migránsok várnak rám? Ezek ugyanis már mindenhol ott vannak, és ahol megjelennek, ott bármire képesek.

Pálffy Károly, Bicske fideszes polgármestere például a Migránshelyzet női szemmel (sic!) című konferencián osztott meg egy vérfagyasztó tapasztalatot. „Az utcán, ahogy járunk, ezek az emberek egyszer csak mögénk érkeznek. Sokkal nagyobb lendülettel közlekednek, mint mi... ...Amikor egy ilyen csoport utolér Bicskén egy sétáló párt, mindenki megijed. És szerintem bármelyikünk, ha hirtelen körbeveszi őket 15-20 ember. És abban a pillanatban, amikor utolérték őket, a lendületet nem viszik tovább, hanem átveszik azt a lendületet, amivel mi sétálunk az utcán."

Ilyenek ezek. Másképp sétálnak, mint a magyarok. Ebben rejlik az erejük, mert tudják, hogy bennünket csak így, a másképpen járással lehet legyőzni. Térdre kényszeríteni, ha úgy tetszik.

De abból nem esznek.

Már ekkor elkezdtem ingadozni, de miután meghallottam Simonka György pusztaottlakai lakos történetét, eldőlt minden. Simonka úr civilben Fideszes képviselő, aki, ha lehet, még az előbbinél is durvább feltevést osztott meg egy lakossági fórumon az ott megjelent magyar emberekkel. Elmondása szerint, ha csak teheti, esténként rohan haza, hogy együtt imádkozhasson négy és féléves kisfiával, valamint másfél éves kislányával. Azért imádkozik, nehogy a lányát 15 év múlva egy muszlim ember elvigye harmadik feleségnek.

Tovább...


A blogbejegyzés eredetije: Föld S. Péter: A migránsok már a szavazókörökben vannak


Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges