A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

A Fidesz megint eltussolja az ügynökügyet

via Kettős Mérce

2012. június 10. 09:40 | 7 hozzászólás

Előbb elfelejtette a határidőig felállítani, majd bejelentették nem is lesz ilyen, most pedig az ügynökatkák nyilvánosságának legnagyobb ellenfelét rakná a Nemzeti Emlékezet Bizottságának élére a Fidesz.

Boross Péter lesz a Nemzeti Emlékezet bizottságának elnöke a Magyar Hírlap szerint, ha ez igaz, mi Medgyessy Pétert ajánljuk alelnöknek. A Nemzeti Emlékezet Bizottsága az a testület, amit a Fidesz az ügynökügyektől való kínos megfutamodás után dobott koncként a témát számon kérő szavazói felé. Ezt a bizottságot a Fidesznek múlthónap 25-éig kellett volna felállítani, de még nem sikerült.


    "Boross Péter és Medgyessy Péter volt miniszterelnökök egyaránt úgy vélik, felesleges tovább bolygatni, kik voltak a rendszerváltás előtti titkosszolgálatok ügynökei."

    "Az ügynöklisták nyilvánossága ellen emelt szót Boross Péter szombaton, Budapesten. A volt miniszterelnök szerint a titkosszolgálatok évek óta a politikai adok-kapok áldozatai."


Elég sokat írtunk ebben a témában így csak ismételni tudjuk magunkat. A múlt feltárása a jelenünk miatt fontos. A rendszerváltás körülövező összeesküvés-elméletek, az azóta eltelt titkosszolgálati befolyás, a rendszerváltás utáni eredeti tőkefelhalmozás tisztázására. Ha ezt nem tesszük meg, nem nézzük szembe a jelenlegi demokráciánk alapját képző történelemnek, akkor gyenge összeesküvés-elméletek foglya lesz még jó ideig a magyar társadalom.....
 


A blogbejegyzés eredetije: A Fidesz megint eltussolja az ügynökügyet


Hozzászólások

kisbence képe

kisbence
6 éve

Vége lehetne már az uralmuknak, mert teljesen tönkremegyünk :(

Vazzemmaue képe

Vazzemmaue
6 éve

Jól látod, Katica! Mikor nagy szar van, akkor előhúznak valami gumicsontot. Tekintettel arra, hogy 2 éve állandóan nagy a kaki, gyakorlatilag folyamatosan próbálkoznak. De lassan ez már a saját vazallusaik számára is kezd nevetségessé válni...

katiicabogar képe

katiicabogar
6 éve

Nekem kicsit az az érzésem, hogy akkor veszik elő az ügynökügyet amikor el akarják terelni a gazdaság problémáiról a figyelmet. Régebben erre ugrottak az emberek, most már valahogy ezzel szemben is érdektelenséget mutatnak.

Egyetértek azokkal akiknek az a véleménye, hogy rendszerváltáskor kellett volna erre az ügyre pontot tenni. Még pár éve nagyot szólt ha valakit előráncigáltak a kalapból, de már nem igazán foglalkoznak vele. Szóval... abba kellene hagyni ezt a témát.

Kataaa képe

Kataaa
6 éve

Igen, Boros  Péter élvezze a nyugdíjat.  nem is kellene már  a régi ügynöktörvénnyel fogalakozni. Abból semmi haszon nem lesz. Jobban érdekelne, mi  folyik ma a kulisszák mögött!  Ez  még  hasznos lehet az országnak!


DE_mokrata
6 éve

a hsz-eket olvasgatva mintha ez a cikk egy kissé visszafelé sült volna el

kisgalamb képe

kisgalamb
6 éve

Boross Péternek nem kellene már résztvennie semmiben :( Élvezze a nyugdíját


DE_mokrata
6 éve

Még ezt a kétszínűséget:(:(:(