Szerkesztők ajánlják Valamiért valamit
A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Félnivalója itt nem a bűnelkövetőknek, hanem a tisztességes polgároknak van

via Kolozsvári Szalonna

2017. augusztus 22. 10:03 | 2 hozzászólás

M. Richárd, miután nagy boldogan hazaérkezett megérdemelt Seychelle-szigeteki nyaralásáról, a bíróságon találta magát.

Ugyanis a májusi 2-ai, két halálos áldozattal járó balesetet okozó férfi előzetes letartóztatásáról döntött a bíróság. Azonban ahelyett, hogy a bíró előzetesbe helyezte volna, M. Richárd szabadon távozhatott a bíróságról. Majdhogynem szóra sem érdemes mellékszálnak tűnik ennek fényében, hogy jogosítvány nélkül vezetett és kokainozott is, mielőtt a szerencsétlenséget okozta. Sebaj. Úgy tűnik, M. Richárd érinthetetlen. A májusi baleset óta szabadon jár-kel, azóta is jogosítvány nélkül vezet gondtalanul. Az országot is akkor hagyja el, amikor csak kedve tartja, a hatóságok pedig egy percig nem aggódnak.

Miközben családok gyászolják elvesztett szeretteiket, addig M. Richárd a Seychelle szigeteken süttette hasát nőverő barátnőjével. Hogy fordulhat ez elő? Hogy történhet meg ez egy olyan országban, ahol festék dobálásért azonnal bilincsben elvezetés és rabosítás jár? A magyar bíróságok nem először mutatják meg, milyen siralmas helyzetben is van a hazai igazságszolgáltatás. Gyilkosok és csonkítók járják hazánk utcáit, miközben ártatlanok kerülnek rács mögé. A rendszer már nem csak bűzlik, hanem egyenesen rothadásnak indult, aminek megállítása – úgy látszik – senkinek nem érdeke.

Tovább...


A blogbejegyzés eredetije: Félnivalója itt nem a bűnelkövetőknek, hanem a tisztességes polgároknak van


Hozzászólások

Kataaa képe

Kataaa
1 éve

Bűnözők országa  lettünk, szabad lopni, csalni , hazudni, gyílkolni nem büntetendő tett, csak nem mindenkinek.  Erre  mit olvastam ma ?  http://magyarhirlap.hu/cikk/96016/Bakondi_Gyorgy_Magyarorszag_az_egyik_legbiztonsagosabb_orszag_a_turistak_szamara

katicabogar képe

katicabogar
1 éve

Ez egyenesen felháborító! Az átlagpolgár, ha csak rossz helyen parkol, vagy túllépi a megengedett sebességet fizet - ha súlyosabb az eset, a jogosítványát is elveszik. Igaz, a fenti példa szerint ennek nincs is jelentősége, hisz a két halálos áldozattal járó baleset elkövetője - azóta is jogsi nélkül jár-kel a nagyvilágban.

Most akkor ez mi? Miért nem bűntetik? Ki ő, hogy nincs következménye a két halálos áldozatot okozó balesetének? Ezt is meg lehet tenni?