A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

A féligazságok mögül kilógó méretes lólábak

via Kolozsvári Szalonna

2017. október 30. 10:47 | 0 hozzászólás

Jó reggelt kívánok! Sokkos állapotba kerültem attól, hogy megint hétfő van, brrr. Ami persze semmiben nem különbözik bármely más naptól, de akkor is.

Meg még jön a hózápor is, mert jövő hét van, és én múlt héten olvastam, hogy ez jövő héten lesz, tehát az orkánerejű vihar után itt vagyunk. Miután több településen elment az áram, fák dőltek autókra, oszlopokat csavart ki a természet haragja, most jön a hózápor? Erre még nem voltam lelkileg felkészülve, nade. Az is lehet, hogy közben már nem érvényes a riogatás.

Mondjuk azt nem értem, hogy a kurvaéletben lehetséges, hogy egy vadonatújnak minősülő MTK-stadion tetejét megbontotta a szél? Hát így. A ponyvatető kurvajó, csak éppen nem bírja a rossz időt (kiemelten az esőt és a szelet). Hogy a havat bírja-e, azt nem tudom, de szerencsére nem az MTK stadionja az egyedüli, ahol a textil tetőt preferálják. Úgy is kell. Hogy mekkora a kár, azt nem tudni, de majd jól felmérik, és akkor kiderül. Mondjuk ezeket a vihar okozta károkat össze lehet adni nyugodtan a stadion megépítésére fordított összeggel. Az én fejemben sajnos ezek a milliárdok egyáltalán nem a haszon oszlopban foglalnak helyet.

A NER legmarkánsabb ideológusának viszont legalább többnyire nettó haszon az élete. Schmidt Mária asszonyság családi cége végre a Budapesti Ingatlan Hasznosító és Fejlesztési Nyrt. egyedüli tulajdonosa lett. Ehhez az kellett első körben, hogy Spéder Zoltánnal leszámoljon a kormány, aki ezt követően alacsony áron eladta a részvényeit, amiket megvett a kormányközeli Horváth László, a LAC Holding tulajdonosa. És miután Schmidt cége júliusban megszerezte a svájci BFIN Asset Management AG részvénycsomagját is, most nem maradt más hátra, mint Horváth László, azaz Spéder egykori részvényeit (3 millió részvényt) behúzni. Ezzel Mariska néni és gyerekei családi cégét már semmilyen részvénytársak nem zavarják a boldogulásban. Éljen!

Tovább...


A blogbejegyzés eredetije: A féligazságok mögül kilógó méretes lólábak


Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges