A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Fábián András: Szembesítés

via Huppa.hu

2018. szeptember 14. 11:42 | 0 hozzászólás

Járóka Lívia roma és Kósa Ádám fogyatékkal élő fideszes európai parlamenti képviselőknek a Sargentini-jelentés EP-vitájában elhangzott hazugságait igazítja ki a cikk.

Most, hogy már alaposan kiveséztük a magyar kormány magatartását a Sargentini-jelentés vitája során, emlékezzünk meg az Orbán Viktor védelmében elhangzott felszólalások némelyikéről is. „Ne figyeljenek oda arra, amit mondok, egyetlen dologra figyeljenek, amit csinálok!” – intette Orbán 2008-ban a Magyarországon állomásozó diplomatákból álló hallgatóságát, majd ezt szinte napra pontosan hét évvel ezelőtt, 2011-ben újságírói kérdésre is megismételte. Ez azonban a felszólalóknak feltehetőleg kimaradt.

Talán nem is lenne említésre méltó, hogy a Fidesz színeiben pompázó képviselők vezényszóra ugrottak neki a Főnököt regulázó felszólalóknak, beleértve a Néppárti frakcióvezetőt és frakciótársaikat is. Mi mást várhattunk volna például Szájertől, a kősziklába vésett Alaptörvényt tabletjébe bepötyögő jogalkotótól, aki csalást kiált a tartózkodások be nem számítása miatt?! Hogy majd elfelejti azokat a „nemzeti konzultációkat” és „népszavazásokat”, ahol ugyan még csak a többségi számarányt sem érték el, mégis és minden esetben az egész nemzet döntésére hivatkoztak?! Vagy a legutóbbi választásokat, ahol 8 312 173 szavazásra jogosultból mindössze 2,61 millió szavazott a Fideszre, 3,12 millió nem a Fideszre, és 2,58 millió el sem ment, vagyis tartózkodott?! Hogy ennek ellenére, a világon egyedülálló módon, a kormánypárt 2/3-dal ül a parlamentben és soha nem látott bizalomról és támogatottságról áradozik, ahelyett, hogy ebben is csalást és manipulációt orrontana… Piha!

Tovább...


A blogbejegyzés eredetije: Fábián András: Szembesítés


Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges