A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Ezek egymást nem hagyják az út szélén, csak az ország lakóit

via Kolozsvári Szalonna

2018. február 15. 11:40 | 0 hozzászólás

"A Fideszt nem a parlamenti pártok tudják leváltani, hanem azok az emberek, akik felfogják, hogy micsoda pusztító bűnbandát szabadítottak magukra akkor, amikor nem akadályozták meg ezeknek az alakoknak a hatalomra kerülését. Az igazi ellenzék – az emberek – faluról falura, városról városra haladva tudják visszafoglalni az országot."

Ha az ellenzék lehetőséget kapna, akkor legyengítenék Magyarországot, és egy gyenge Magyarország nem tudna védekezni sem az illegális migráció, sem a politikai nyomás ellen.

Ezért mondjuk azt, hogy az ellenzék vezetői gyengék ahhoz, hogy megvédjék Magyarországot.

Hidvéghi Balázs veretes gondolatai gyakorlatilag a Fidesz választási programját foglalják össze. Most tekintsünk el attól, hogy ezek nyilván nem Hidvéghi gondolatai, ha vannak is neki ilyenjei, nem azokat mondja el, hanem a kommunikációs stáb által összelapátolt propagandát. Az a dolga, azért kapja a fizetését és azért kapta asszonypajtással együtt Matolcsy alapítványától a havi 300 ezer forintos ösztöndíjat, ameddig ki nem derült és botrány nem lett belőle. Majd kárpótolja valahogy a párt, nem tartok attól, hogy a nyomor ólálkodik a háza táján. Ezek egymást nem hagyják az út szélén, csak az ország lakóit.

Tovább...


A blogbejegyzés eredetije: Ezek egymást nem hagyják az út szélén, csak az ország lakóit


Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges