A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

És igen, vérszemet kapott az elmebaj

via Kolozsvári Szalonna

2017. november 21. 10:47 | 2 hozzászólás

Úgy alakult, hogy a fényességes telihold ma hiába adott át, nyitott meg, dumált és mondott veretes evidenciákat a magyar szellemről és Makovecz Imréről az építészről elnevezett budapesti központ és archívum megnyitóján, Soros György megtelt hócipője kissé elnyomta a dakota pátoszba burkolt nagy szavakat.

Sőt, némiképp csalódást okozott az is nekem, hogy miután az MTI 09:57-kor lehozta – a propagandagyár által egyszerűen csak milliárdos spekulánsnak címkézett – Soros megszólalását a magyar kormány – személyét érintő – bődületes hazugságaival és csúsztatásaival kapcsolatban, 14:49-ig kellett várni arra, hogy megszülessen az első érdemi vernyogás.

És igen, Gulyás Gergely, minden jogászok gyöngye, a Fidesz frakció vezetője, egyben a Fidesz egyik újraválasztott alelnöke vállalta magára, hogy beleáll szügyig az állampárt által napi szorgalommal habosított fekáliába és kimondja a tutit:  Soros György frontális támadást indított Magyarország ellen, amennyiben szerintük – az igazság kizárólagos letéteményesei szerint – a patás ördög

a nemzeti konzultációt támadva vádaskodik, fenyeget és rágalmakat fogalmaz meg.

Bevallom, a frász jött rám, hogy mi lesz, ha Soros füttyentésére valóban kitör a háború, de szerencsére kedves kollégám (köszi, Erzsi!) megnyugtatott: felkészültünk a legrosszabbra (ő legalábbis), van torma és szaloncukor. Hát ez remek, főleg, hogy szívből megvetem a szaloncukrot, a torma viszont legalább finom és egészséges.

Tovább...


A blogbejegyzés eredetije: És igen, vérszemet kapott az elmebaj


Hozzászólások

kirschner képe

kirschner
11 hónapja

Ez mind semmi! Pest belvárosát meg telerakták mindenféle szélsőséges-kirekesztő-iszlamofób , gyűlöletkeltésre alkalmas betontömbökkel. Állítólag az adventi vásárok vásárlóinak védelmében , de tulajdonképpen ez is a soros elleni kampány része. Mert ugyan kiktől kellene megvédeni a békés vásárlókat?