A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Ehhez a mi jó Áder Jánosunknak pedig egy büdös szava sem volt

via Kolozsvári Szalonna

2018. május 23. 12:09 | 0 hozzászólás

„ Kedves barátaim, 2rule-t minden háztartásba, ezt kívánja a magyar nemzet.” :D

Szép jó estét mindenkinek! Emlékeznek még a 2rule nevű csodálatos új magyar márkára, mely Mészáros Lőrincék egyik új szüleménye? Nos a cégvezetés, a Magyar Sportmárka Zrt. – mondjuk ez a név is igen erős – nem örült annak, hogy a fél magyar sajtó negatívan cikkezett róluk. Lássuk mit is mondott pontosan a cég vezérigazgatója, Kővári Ágnes a Magyar Időknek:

a nyár közepén bemutatkozó új magyar sportszermárka, a 2rule és az ahhoz kapcsolódó termékkínálat kialakítása július végén fejeződik be, a nyilvánosságra került jelkép nem a végleges változat, így arról több szempontból alaptalanul fogalmazott meg vádakat az ellenzéki média…. képtelenebbnél képtelenebb állításokkal találkoztunk azért, mert Mészáros Lőrinc cége a többségi tulajdonosa közösen alapított társaságunknak.

A vezérigazgató itt még nem állt meg:

nem csupán egy új márkát, illetve ahhoz kapcsolódva új sportruhákat szeretnénk alkotni, nem titkolt szándékunk, hogy a magyar könnyűipar e területen keresztül is új lehetőséghez jusson: varrodák, gyártósorok alakuljanak, új munkahelyek jöjjenek létre. Mészáros Lőrinc elsőként látta meg ebben a fantáziát.

Lőrinc a magyar textilipar megmentője! Áldassék az ő neve. Hát nem fantasztikus ember ez a Lőrinc? Nem elég, hogy sokak gyanúja szerint milliárdokat őrizget Orbán Viktoréknak, még munkahelyeket is teremt a keményen dolgozó magyar embereknek. Ha Mészáros Lőrinc fantáziát lát valamiben, azt érdemes komolyan venni, hisz egy ember, aki Mark Zuckerbergnél is okosabb, csak jó döntéseket hozhat. Kedves barátaim, 2rule-t minden háztartásba, ezt kívánja a magyar nemzet.

Tovább...


A blogbejegyzés eredetije: Ehhez a mi jó Áder Jánosunknak pedig egy büdös szava sem volt


Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges