A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Egyenbugyi, egyenagybaj – Kolozsvári Szalonna És Hir-Telen Beszólunk

via Kolozsvári Szalonna

2017. augusztus 25. 10:35 | 0 hozzászólás

Szép reggelt, vagy csúnyát, vagy valamit. A fenti fotón egy zsiráf látható abban a pillanatban, amikor megtudta, hogy országunk fénylő csillaga erősen készül Putyin barátja fogadására és ezért egyáltalán nem tudni, jelen állás szerint hol is van ő a munkahelye helyett.

Szijjártó Péter (apropó, visszafizette már vajon anyuciéknak azt a néhány tízmilliós kölcsönt, amiből a harmadik ingatlant is sikerült megvásárolni?) új szintet lépett a hisztérikus toporzékolásban. Hobbi teremfocistához méltón – külügyminiszterhez méltóan soha életében nem tudott viselkedni, szóval ez nem meglepő – cirkuszolt egy jókorát. Jelenleg a volt magyarországi holland nagykövet tiport bele a hímes lelkébe, amennyiben azt mondta, hogy elég gáz a magyar kormány. Szó esett bizonyos hazudozásokról, uniós pénzekről és uszításokról, ettől aztán Petike jól berágott és azt hörögte, hogy menjen haza a csúnya bácsi és ő nem is fogadja a külügyminisztériumában. Jól van drága, nyugodjál meg. Attól megnyugszol.

Már az égvilágon semmi baj nincs ebben az országban, úgyhogy az Országos Bírósági Hivatal unalmában rendelt egy kézikönyvet arról, hogy kellene kinézniük a bíróság dolgozóinak. A hölgyeknek minden nap új bugyit kell felvenniük (kínos lesz pénteken öt bugyiban mozogni), az urak járhatnak egy gatyában is, mert erről nem esik szó. Ámde. Nem javasolják a nők számára a műkörmöt, a rikító csatokat és a kócos hajat.

Hát én akkor nagy szeretettel ide pakolom Handó Tündét, az OBH elnökét.

Tovább...


A blogbejegyzés eredetije: Egyenbugyi, egyenagybaj – Kolozsvári Szalonna És Hir-Telen Beszólunk


Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges