Szerkesztők ajánlják Valamiért valamit
A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Csak a nagypályás bűnözők és az erkölcsi toprongyok maradtak?

via Kolozsvári Szalonna

2017. augusztus 22. 10:28 | 3 hozzászólás

Az ellenzék által összehívott rendkívüli ülésen kizárólag Kósa Lajos és Dömötör Csaba jelent meg, a Fidesz-KDNP egyébként a munka bojkottja jegyében távol tartotta magát a tisztelt háztól. Mert Soros. Ezért aztán a lex CEU eltörlése, valamint a devizahiteles kilakoltatások felfüggesztése okán kezdeményezett ülés napirendjének megszavazására nem kerülhetett sor,

Jó reggelt mindenkinek, hétfő után kedd van. Még mindig. És megtörtént az, amire közel egy évszázada nem volt példa: az Egyesült Államok, legalábbis annak 13 állama két perc erejéig sötétségbe borult.

Ez természetesen itt és most az égitestek egymáshoz való viszonyára értendő, mármint arra, hogy a Hold eltakarta a Napot, az egyéb típusú sötétségről… nos, arra nem elég három sor, úgyhogy nézzük csak, mi történt, hogyan történt.

A tegnapi nap egyik legnagyobb diadaláért természetesen a kormánypártokat illeti dicséret. Az ellenzék által összehívott rendkívüli ülésen kizárólag Kósa Lajos és Dömötör Csaba jelent meg, a Fidesz-KDNP egyébként a munka bojkottja jegyében távol tartotta magát a tisztelt háztól. Mert Soros. Ezért aztán a lex CEU eltörlése, valamint a devizahiteles kilakoltatások felfüggesztése okán kezdeményezett ülés napirendjének megszavazására nem kerülhetett sor, hiszen ahhoz a képviselők többsége kellett volna. Az, hogy a kormány képviseletében odakülött Dömötr Csaba államtitkárnak a sorosozáson és az elmúlt nyolcévezésen kívül semmilyen konstruktív hozzáfűznivalója nem volt a témához, pontosan jelzi, hogy semmilyen szándéka nincs a Fidesznek arra, hogy a politikai csatározásokon kívül valós problémákkal foglalkozzon. Dömötörnek ennyire futotta:

Tovább...


A blogbejegyzés eredetije: Csak a nagypályás bűnözők és az erkölcsi toprongyok maradtak?


Hozzászólások

Kataaa képe

Kataaa
1 éve

Néha  olyan érzésem van, hogy az MSZP-t akarják letaszítania kormánytól, pedig  már 8. éve a Fidesz van a hajón... :(

katicabogar képe

katicabogar
1 éve

Várható volt, hogy nem vesznek részt a rendkívüli parlamenti ülésen. A DK-tól viszont nem vártam volna, hogy a Fidesszel együtt bojkottálják :(

Bobby_Kroon képe

Bobby_Kroon
1 éve

Ez is arra bizonyíték, hogy magasról tesznek mindenkire, aki nem az ő kutyájuk kölyke. Remélem a devizahitelesek meghálálják a szavazáskor a nemtörődömségüket.