A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Cigányüldözést akar a Jobbik IT megyei vezetője?

via Egyenlítő blog

2012. augusztus 21. 09:21 | 0 hozzászólás

A Jobbik Ifjúsági Tagozatáról (IT) korábban sem voltunk nagy véleménnyel. Legutóbb „hagyományőrző" képként posztolták a náci Németország fegyvereit, azét a náci Németországét, amely megszállta hazánkat (mintha az ifjú jobbikosok hazája a Harmadik Birodalom lenne).

Korábban akkor írtunk róluk, amikor hatfős tüntető tömegként akartak egy DK rendezvényen parádézni, majd négy bekezdésen át nyafogtak, hogy Gyurcsány nem írta alá a „a patkány képével ellátott transzparenseiket".

Most a ceglédi gárda-parádé kapcsán, egy megyei vezetőjük mutatta meg, milyen a Jobbik által „nemzeti radikális"-nak nevezett politika valódi arca.

Nagy Péter nem csak érdeklődik, hogy mikortól lesz üldözés, de amikor Jobbik-szimpatizáns társa azt válaszolja, hogy „reméli, 12 órán belül ez is bevett fogalom lesz", akkor a megyei vezető ezt külön tetszikeli. (A Jobbik IT-ben a „megyei szervező" a megyei vezető hivatalos neve, a kép megtalálását KA-Steve-nek köszönjük).

Mondhatjuk, hogy nem annyira meglepő ez a Jobbiktól. De közben meg folyamatosan azt halljuk, hogy a Jobbik kikéri magának, hogy rasszista lenne, hiszen ők hivatalosan nem az összes cigányt gyűlölik. Bizony, konkrétan Nagy Péter is „elítéli", hogy szegény Jobbikot az „ordas és istentelen" fasizmus vagy nácizmus hívének mondják. Méghozzá a bemutatkozásában tartja ezt külön fontosnak megtenni.

Tovább....


A blogbejegyzés eredetije: Cigányüldözést akar a Jobbik IT megyei vezetője?


Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges