Szerkesztők ajánlják Valamiért valamit
A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Balog Zoltán: Erre a kormányra kimondottan jellemző a puritánság

via !!444!!!

2016. október 10. 11:53 | 2 hozzászólás

Az Index interjút készített Balog Zoltán emberierőforrás-miniszterrel, amiben rákérdeztek arra, hogy tart-e a kormány önvizsgálatot, és a helikopterezés vagy jachtozás szálka vagy gerenda-e a szemükben.

Balog Zoltán erre nagyon bátran felelt:

„Nem nagyon tudnának erre a kormányra olyan kirívó dolgokat mondani, mint például a Medgyessy-kormány söjtöri lakmározása. Erre a kormányra, mint testületre kimondottan jellemző a puritánság. A miniszterelnök életstílusa sem költekező, önmutogató.”

Arra, hogy több kormánytagnál és kormányközeli személynél nyomokban sem találni ilyen puritánságot, Balog azt mondta: „Mindenkinek a saját háza táján kell rendet tartania.”

Rogán helikopterezéséről is ilyesmit mondott az Indexnek: „A magánszférába tartozik, hogy szabadidejében ki, hová utazik és mivel. Mindaddig, amíg közpénzt nem használ fel, és nem sért törvényt vagy előírást, számomra ez nem érdekes.”

Tovább...


A blogbejegyzés eredetije: Balog Zoltán: Erre a kormányra kimondottan jellemző a puritánság


Hozzászólások

katicabogar képe

katicabogar
2 éve

A baj az, hogy ezt szerintem el is hiszi :(

csejoska képe

csejoska
2 éve

Pediglen igazándiból -ha nem lenne hamis a lelke- istenfélőnek kellene lennie +  És !! Mégsem átall ekkora hazugságot kiejteni a száján !!

Vélem és remélem már nem sokáig posztol e helyén, hogy az egyházközségébe tartozók tőle nem kivánnak úrvacsorát venni majdan, továbbá -ha szószékre kerül- az igehirdetéseit is kellő fenntartással fogadják.