A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Az internet nem felejt: A nap...

via Gépnarancs

2016. augusztus 11. 11:58 | 4 hozzászólás

Négy évvel ezelőtt, 2012. augusztus 10-én Lázár János, akkor még államtitkárként, törvényjavaslatot nyújtott be a parlamentnek. Azt kívánta elérni, hogy a miniszterelnök leszármazottait, annak halála után méltó ellátás illesse meg

Gyürkőzz, János, rohanj, János!

„A királynőt megölni nem kell félnetek. Jó lesz. Ha mindnyájan beleegyeztek, én nem ellenzem”. „A királynőt megölni nem kell. Félnetek jó lesz. Ha mindnyájan beleegyeztek, én nem. Ellenzem”.

János egykori esztergomi érsek Bánk bánhoz intézett levele ugrik be ezen a nyári rekkenőn a magát műveltnek mutató krónikásnak. Ha nem ismernénk egy másik János, Lázár, Orbán iránti féktelen és soha nem lanyhuló lojalitását, azt hihetnénk, hogy az államtitkár úr a miniszterelnök halálára gyúr. Hogy már az Orbán utáni időkre gondol.

Lesznek ilyen idők, jelen tudományos ismereteink szerint legalábbis, hiszen nem csak a lakosság, de a miniszterelnök is emberből van. Hiába hogy különös anyagból van gyúrva, ő is halandó. Amíg persze a kétharmad másként nem rendelkezik, és bele nem írja az ellenkezőjét az alaptörvénybe.

Lázár János régi motoros, tudja, hogy a legszebb tündérmese is véget ér valamikor. Különben mi másért foglalkozna most azzal, hogy a miniszterelnök leszármazottait, annak halála után méltó ellátás illesse meg? Lázár, úgyis, mint a miniszterelnökséget vezető államtitkár, pénteken benyújtott egy törvénymódosító javaslatot, miszerint az özvegy nyugdíjának megállapításakor figyelembe kell venni a mindenkori miniszterelnöki illetmény havi összegét.

Tovább...


A blogbejegyzés eredetije: Az internet nem felejt: A nap...


Hozzászólások

katicabogar képe

katicabogar
1 éve

Tudod Zsadi, most már eljutottunk odáig, hogy nem csak álnéven mocskolódnak. Elkeserítő a közbeszéd állapota :(

ZSADIzene képe

ZSADIzene
1 éve

Köszönöm a tájékoztatást, Katica!
Bocsika, de nem tudtam, mert én nem vagyok fenn a facén... 
Igazán sajnálatos, hogy egyre durvábbak az emberek, s az álnevet mocskolódásra használják fel!
Azt hiszem, a "civil valóságban" ugyancsak meglepődnének az emberek, ha tudnák, kiben mi lakik, vagyis tudomást szereznének róla, hogy az általuk "jól neveltnek" ismert személy milyen aljas a lelke mélyén! :(((

Tehát EZ a titok nyitja, miért nincsenek beírások.
Megértem én is, de az ilyen viselkedéseket nem tudom elfogadni...
 

katicabogar képe

katicabogar
1 éve

Kedves Zsadi! A like-kat, amit látsz, nem a blog kapta, hanem a Gépnarancs oldala. Ettől független - a Facebookon mindenhol népszerűek Föld S. Péter írásai. Valószínű azért tiltották le a hozzászólások írásának lehetőségét - mert egyre mocskosabb kommentek látnak napvilágot. Sajnos. Megértem.

ZSADIzene képe

ZSADIzene
1 éve

Hmmm... AZ eredeti írásban a hozzászólás nem engedélyezett.
Talán itt sem?
Ugyanis ritka sok a tetsző pont a bloghaz, de hozzászólás egy sincs!
Ez szerintem több, mint furcsa, nemde?
Mindenki megkukult, akinek tetszik az írás? 
Vagy valami MÁS OK tartja őket vissza?! :P
De micsoda?!...