A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Az Angyalföld bevételére készülő fideszes Harrach Tamás az épülő Vasas-stadionnal kampányolt, bár ne tette volna

via !!444!!!

2018. február 14. 10:58 | 0 hozzászólás

Harrach Tamás, a KDNP-frakcióvezetőjének egyik fia, indul Budapest XIII. kerületében a kormánypártok színeiben. Csak azt nem tudja, mi van a kerületben – írja a 444.hu

Harrach Tamás - a KDNP-frakcióvezetőjének egyik fia - a XIII. kerületben indul fideszes-KDNP-s színekben. Erősen balos körzet, de igazán nagy lendülettel vetette bele magát a kampányba.

Azzal indított, hogy a Facebook-oldalán közölte: "Jó hír, hogy a kerületi postaládákban hetente pontosan landol a Lokál Extra. Ezzel véget ért az egyoldalú tájékoztatás időszaka; az önkormányzati újság és a párt kiadványok után egy független piaci szereplő hangja is megjelenhetett Angyalföldön és Újlipótvárosban." Ez a független piaci szereplő ugye Habony Árpád kiadójának, a Modern Media Groupnak a lapja, olyan is.

Harrach Tamásnak sajnos volt egy rossz híre is:  

„Sok jelzést kaptunk arról, hogy a gyűjtőkből és postaládákból - láthatóan jól szervezett módon - lopkodják ki a félig kilógó Lokál újságot. Teszik mindezt a szólásszabadság és a demokrácia jegyében.

Tovább...


A blogbejegyzés eredetije: Az Angyalföld bevételére készülő fideszes Harrach Tamás az épülő Vasas-stadionnal kampányolt, bár ne tette volna


Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges