A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Legnépszerűbb bejegyzések

Beszélgessünk!!! (Politikamentes tere-fere)

via Citoyen

Sziasztok!

 

Amig a Kapcsolat alakulgat és nem tudunk a közösségeinkben beszélgetni, gondoltam csinálok egy olyan oldalt, ahol időről időre össze tudunk jönni. Mivel a blogok még nem nagyon látszanak a főoldalon, ezért - ha jónak tartjátok az ötletet - mindenki tegye el a saját könyvjelzőjébe ennek az oldalnak a linkjét, hogy visszataláljunk.

 …

6 éve

Szanyi Tibor: Apa kezdődik!

via Szanyi Tibor


Az emberi változások szívben kezdődnek, agyban folytatódnak és tettek nyomán öltenek új testet. Dózsák, kurucok, reformerek, márciusi ifjak, őszirózsák, fényes szelek, pesti diákok és rendszerváltók után most kockásingesek írják a magyar történelem szebb oldalait. Közös jelszó: igazság. Szocialista látkép és 'start up'.

A nyár derekán ismét vezetőket választ a Magyar Szocialista Párt. A tét nem kicsi. Képesek vagyunk-e izgalmas gondolatok mellé önkéntes mozgalmakat szervezni?

3 éve

Kitört a béke

via kisgalamb

Olvasom a tegnapi Gyurcsány posztot, a mai Gréczy blogot és kapkodom a fejemet. Mi történt? Azt hiszik, hogy még mindig a Magyar Szocialista Pártnak a tagjai és folytatják áldásos, mocskolódó tevékenységüket?…

6 éve

Az én Gyurcsányom…

via Treszkes

Egyszer volt, hol nem volt. Az Óperenciás tengeren is túl élt Pápán egy szegény család. Az édesanya szorgalmas, dolgos asszonyka volt, az apuka erősen a pohár fenekére nézett, dolgozni nem szeretett, börtönre is ítélték. Az anyuka törődő szeretettel nevelte cseperedő gyermekeit szegénységben, megértésben.…

3 éve

Süssünk, főzzünk - receptek cseréje

via Nikkolaus

Arra gondoltam, hogy csinálok egy csoportot, ahol a sütés-főzés "tudományát" meg lehet osztani egymással. Akinek van valami jó kis receptje, esetleg kitalált már valami szokatlan étket, az hozza ide és ossza meg a többiekkel.

 

Bevezetésként elhoztam egy saját receptemet:

Virslisaláta, ahogyan én csinálom

Hozzávalók (2 személyre): 1 pár virsli, 1 cs. újhagyma, 3 főtt tojás, sajt, 1 tubus majonéz, só, bors, ecet.…

6 éve

Bölcsek köve

via Citoyen

Sokfelé olvasgatok a neten, fórumokat is...

Többnyire azt lehet látni, hogy az emberek kritikai érzéke igencsak fejlett. Mondhatni az a legfejlettebb kommunikációs megnyilvánulásuk. Szinte minden vita - amely új érveket nem annyira tartalmaz, annál több "elveim vannak" megjegyzést - mintha azt üzenné az olvasónak, hogy írója a *Bölcsek köve* tulajdonosa. És ahogy sokan mindennek hangot adnak, az már nekem nem nagyon szimpi.

5 éve

Négy

via Szanyi Tibor

A rendszerváltás óta négy miniszterelnököt adott és támogatott a Magyar Szocialista Párt. Közülük – ha lélekben is – csak egy maradt a sorainkban: Horn Gyula. Medgyessy eleve külsősként vállalta a munkát, Gyurcsány kilépett, Bajnai mostanság értette meg, hogy nem lehet politika-mentes politikát csinálni. Ám a tény tény marad. Egyedül vagyunk. Meg a nézők …

6 éve