Minden, ami kultúra

"A zene az az ajtó, amely elvezetett a rajzoláshoz, a fényképészethez és az íráshoz." (Layne Staley)

Nyolcvankilenc éves korában elhunyt Roger Moore

Itt egy sztori Roger Moore-ról, amely könnyeket fog csalni a szemébe

„Annak, hogy az emberre örökké James Bondként emlékeznek, nincs semmi hátránya” – intézte el elegánsan a címkézés problémáját Roger Moore egy interjúban. És hogy mennyire komolyan gondolta, arra itt egy történet, amelyet a Twitteren osztott meg egy rajongója, és amelyból kiderül, mennyire különleges ember volt.

Marc Haynes idézte fel azt a pár emlékezetes percet, amikor 1983-ban, hétéves korában meglátta a nizzai repülőtér várójában az újságot olvasó Roger Moore-t. A kisfiú Haynes a nagyapjával volt, akinek sem James Bond, sem Roger Moore neve nem mondott semmit, de mivel az unokája megkérte, menjen oda a férfihoz, és kérjen tőle neki egy autogramot, megtette.

Moore nagyon kedvesen megkérdezte a kisfiú nevét, majd aláírta a repülőjegyét. A kisfiú már-már eksztázisban vette kézbe az aláírást, de csalódottan kellett tudomásul vennie, hogy nem James Bond nevét látja. A nagyapja segítségével kibetűzték a Roger Moore-t. Rögtön közölte is a nagyapjával, hogy rossz aláírást kapot, aki így visszafáradt a repülőjeggyel a színészhez, és közölte vele, hogy van egy kis gond: „Az unokám azt mondja, hogy maga James Bond.”

A történet folytatása...

 …